Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Instabox signerer avtale med Coop: ”Et viktig steg”

Foto: Instabox
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Et flott tilskudd, sier Coop.

ANNONSE

For kort tid siden lanserte Instabox hjemlevering i hele Norden. Nå har selskapet inngått en avtale med Coop Norge, og de røde pakkeskapene vil straks være å finne i store deler av landet.

Dette er et viktig steg i vår videre ekspansjon i det norske markedet, og gjennom dette samarbeidet vil flere nordmenn ha tilgang til fremtidens leveringsmetode, sier David Lundqvist, Chief Commercial Officer på Instabox, i en pressemelding.

Det svenske tech-selskapet har i samarbeid med Coop Norge gjennomført et pilotprosjekt tidligere i år. I følge Thomas Stemland, prosjektsjef i Coop, var piloten vellykket. 

LES OGSÅ: Instabox ruller ut hjemlevering: "Vil skille seg ut"

Vi ser alltid etter løsninger som styrker tjenestene for kundene og medeierne i våre butikker, og mener at Instabox er et flott tilskudd på dette området. Vi konkluderte med dette etter et vellykket pilotprosjekt, samtidig som vi har observert suksessen Instabox har hatt. Vi er glade for å snart kunne tilby Instabox til enda flere av våre kunder og medeiere, sier Stemland i pressemeldingen.

Rammeavtalen mellom de to partene sikrer Instabox tilgang på dagligvareaktørens nærmere 1300 butikker i Norge. Den omfattende utrullingen av pakkeskap innebærer at mer enn 12 nye pakkeskap skal installeres hver uke i tiden fremover.

Forsendelser med Instabox er raskt, fleksibelt og bærekraftig. Vi tilbyr noe nytt til markedet og Coop har vist seg å være en perfekt partner for vår videre ekspansjon. Våre ambisjoner er alltid å ha skap plassert på lokasjoner hvor det er naturlig å dra innom i hverdagen, sier Lundqvist.

Del artikkel: