Interessen for produktomtaler øker – 50 prosent vekst siden nyttår

"Vi opplever en fantastisk utvikling"

Lipscore-gründer Henning Frettem har grunn til å være fornøyd med året så langt. Selskapet, som er mest kjent for å hjelpe bedrifter med å samle inn produktomtaler, har økt lisensinntektene med 50,2 prosent i år.

I det norske markedet opplever vi nå en fantastisk utvikling, forteller Henning Frettem, gründer og daglig leder i Lipscore, i en pressemelding.

Annonse

LES OGSÅ: Erfarne e-handlere øker sitt eierskap i norsk tech-selskap

På kundelisten til selskapet finnet vi selskaper som blant annet ARK Bokhandel, Interflora, Telia, Coverbrands, Jernia og Elektroimportøren. Totalt jobber det nå 15 ansatte i Lipscore.

Interessen for produktomtaler har økt dramatisk det siste året her i Norge, mener Frettem, som merker at en del aktører nå begynner å få kapasitet til å implementere denne typen teknologi.

Har doblet antall kunder i Sverige

Produktomtaler, men også personalisering og et godt søk i nettbutikken ser ut til å være det som er mest i fokus for tiden.

Enhver nettbutikk og kjede har sine særskilte behov, men mitt inntrykk er at det mange nå er opptatt av å få på plass på sine nettsider, er personalisering, et godt søk og en effektiv løsning for produktanmeldelser.

Selv om Norge enn så lenge er det viktigste markedet, er Lipscore nå tilstede i seks land. Nå håper Frettem at de også kan ta en sterkere posisjon i Sverige.

Vi har doblet antall kunder i Sverige i år og er fornøyde med det, men potensialet er enormt mye større. Interessen for produktomtaler er merkelig nok mindre i Sverige enn i Norge, men det tror vi at vil endre seg fremover. Klarer vi å øke interesse for produktomtaler og samtidig overbevise kundene om at Lipscore faktisk er rett teknologileverandør, kan vår svenske satsing bli veldig bra, avslutter han.

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!