Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Interiørkjede konkurs - ti butikker stenger

I butikkene til interiørkjeden Ting er det opphørssalg.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Interiørkjeden Ting er konkurs og stenger både fysiske butikker og nettbutikk.

ANNONSE

Ordet "opphørssalg" råder i butikkvinduene til interiørkjeden Ting. Selskapet som har hovedkontor i Bergen har til sammen ti butikker i de største byene i landet i tillegg til nettbutikk. 78 ansatte blir rammet av konkursen.

Styreleder i selskapet, Audun Viken, forteller til E24 at det har vært satt i gang flere tiltak i løpet av det siste året for å kunne holde bedriften gående. Slik gikk det derimot ikke.

Det er beklagelig å meddele at det ikke har lykkes å finne en løsning for selskapet som sikrer videre drift, skriver Viken til E24.

LES OGSÅ: Posten ruller ut 100 nye pakkebokser

Nesten 12 millioner i minus

I selskapets årsregnskap fra 2018 ble det tydeliggjort at en snuoperasjon var nødvendig. Et år med opprydding i 2019 kunne kanskje sikre videre drift. Da skulle det være fokus på kostnadskutt, og bruttomarginen skulle styrkes gjennom gode kundeopplevelser og en bedre nettbutikk.

Videre skriver E24 at selskapet hadde et negativt driftsresultat på minus 1,6 millioner kroner i 2017, og et resultat på minus 11,87 millioner kroner i 2018.

Det er en ubalanse i markedet med synkende marginer og for høye kostnader. Parallelt krever det store investeringer for å kompensere med økt netthandel, skriver styrelederen til E24.

LES OGSÅ: Kraftig vekst for Helthjem - nå styrker de laget

Del artikkel: