Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Intersports nettbutikk utsatt for dataangrep

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Betalingsinformasjon fra enkelte kunder er kommet på avveie.

ANNONSE

Det er en tidligere utgave av Intersports nettbutikk som har vært utsatt for dataangrep. Kunder som har sjekket ut fra nettbutikken Intersport.no i perioden 17.april til 18.juni i år bes kontrollere kontoutskrifter og kredittkortregninger for deretter å kontakte sin bank om de skulle oppdage noe mistenkelig.

Vi tar dette svært alvorlig og beklager ulempene det kan ha påført våre kunder. Da vi fikk mistanke om et mulig dataangrep i sommer, iverksatte vi umiddelbart en granskning. Av hensyn til åpenhet og våre kunder velger vi å varsle så tidlig som mulig, selv om vi ikke kjenner alle detaljene ennå, sier Lars Kristian Lindberg, administrerende direktør i Intersport Norge, i en pressemelding.

En granskning er iverksatt, og kunder som handlet på nett i den aktuelle perioden vil bli kontaktet direkte. Etter den 18.juli tok Intersport i bruk en ny netthandelsløsning, og kjøp gjort på deres nettbutikk etter denne datoen er dermed ikke berørt. Intersport Norge jobber nå med eksterne sikkerhetseksperter for å kartlegge detaljene i angrepet.

Granskningen pågår for fullt, og av hensyn til denne prosessen kan vi ikke gi ytterligere detaljer nå, sier Lindberg.

Del artikkel: