Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Inzpero henter teknisk kompetanse – rigges for raskere skalering

Helene Bye, Art Director i Inzpero, og Thor Arne Madland, nyrekruttert CTO i den digitale markedsplassen.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no
ANNONSE

Den norske, digitale kunstmarkedsplassen Inzpero rigger seg for videre vekst og henter inn Thor Arne Madland som teknologisjef. Tidligere i år ble dessuten Helene Bye ansatt som Art Director, og markedsplassen er nå klar for fortsatt ekspansjon i Europa etter nyttår.

Nå som vi har vært ute i markedet for å styrke teamet og få inn teknisk kompetanse har vi, selv om vi har hatt flere sterke kandidater, hatt én drømmekandidat. I tillegg til at Thor Arne som konsulent har vært instrumentell i å bygge plattformen vi er på i dag, og kanskje er den som kjenner den tekniske siden av butikken vår best, har han 25 års erfaring fra ulike gründerselskaper, sier Frank Keller, daglig leder i Inzpero, i en pressemelding.

Madland har tidligere jobbet med og levert løsninger for blant annet Tv2, Egmont, Norsk Tipping, Nettavisen og Amedia. I tillegg uttaler Keller at dette er mannen som gjorde at Blogg.no kunne vokse til å bli et av landets største nettsteder. Madlands offisielle rolle i Inzpero vil være CTO, Chief Technology officer.

Hadde du spurt meg for et år siden om jeg ville byttet ut livet som selvstendig med å gå inn i et selskap så ville jeg sagt definitivt nei. Men etter at jeg som konsulent har hatt muligheten til å følge utviklingen til Inzpero på nært hold noen år og se for en enorm traction de har hatt, bli kjent med teamet og ikke minst forstå potensialet i markedsplassen var avgjørelsen enkel når muligheten kom, forteller Madland, og fortsetter:

De har allerede bra fart i 8 europeiske land, et sterkt team på plass og jeg gleder meg virkelig til å gjøre plattformen optimalisert og klar for en enda raskere skalering.

Fortsetter utrulling i 2022

Helene Bye ble rekruttert til teamet tidligere i år og skal styrke selskapets kompetanse innen design og kunst. Bye har lang erfaring innen feltet, med bakgrunn som interiørdesigner, SoMe-ansvarlig, journalist for ELLE Decoration og Bo Bedre, med mer.

Nå omtaler hun stillingen hos Inzpero som drømmejobben – hvor spesielt det å fremme nye, uoppdagede kunstnere engasjerer stort.

De aller fleste av oss ønsker å omgi oss med kunst og interiør som evner å gjenspeile hvem vi er og hva vi liker, men originalkunst er som regel nokså utilgjengelig. Da er det selvfølgelig utrolig spennende å kunne få jobbe med å tilgjengeliggjøre kunst laget av ekte kunstnere. Og med et stadig bredere utvalg av nye kunstnere fra både inn- og utland og nye, unike produkter skal vi gjøre det enkelt å finne kunsttrykk som inspirerer og engasjerer, sier Bye.

Videre kan Keller fortelle til Ehandel at en fortsatt ekspansjon i Europa vil skje i første halvår 2022. Allerede er deres markeder utvidet med Nederland og Belgia siden sist vi pratet med den daglige lederen i sommer – og totalt opererer Inzpero nå i åtte land i Europa.

Virksomheten vekker dessuten fortsatt interesse i hotellnæringen, og senest forrige uke ble det inngått en avtale med et hotell i Norge. Hotellet skal pusse opp 19 rom, og Inzpero vil stå for kunsten på veggene.

Del artikkel: