Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

IT-investor satser på lagerhotell - vil vokse internasjonalt

Kim Kåsene, Jens Rugseth og Tom Hauge.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

"Nå kan vi virkelig skyte fart"

ANNONSE

Det norske logistikkselskapet Lettbutikk, som hjelper nettbutikker med lagerdrift og kundeservice, får nå inn investeringsselskapet Karbon Invest som medeier. Målet med emisjonen er å rigge lagerhotellet for fortsatt vekst og bidra til internasjonal ekspansjon.

På nåværende tidspunkt disponerer Lettbutikk over 10 000 kvadratmeter lagerareal og har 30 ansatte. Kim Kåsene er daglig leder og medgründer for selskapet.

LES OGSÅ: De skal ta hånd om logistikken når Miinto storsatser i Norge

Med en industriell partner som Karbon Invest får vi finansielle muskler til å vokse videre i et marked med  kjempepotensial i Norge, Norden og Europa. Nå kan vi virkelig skyte fart, investere i nye lagre og ruste opp  organisasjonen vår slik at vi blir i stand til å håndtere en halv milliard i omsetning mot de 70 millionene vi  budsjetterer for i 2021, sier Kim Kåsene som er daglig leder, gründer og deleier i logistikkselskapet Lettbutikk, i en pressemelding.

Lettbutikk ekspederte sin første pakke i april 2016 - siden den gang kan selskapet skilte med en omsetning som har doblet seg hvert år.

Det er nok en kombinasjon av at netthandelsbransjen opplever en enorm vekst, at vi har en forretningsmodell  som kan skaleres internasjonalt, og de digitale løsningene våre som har gjort oss attraktive for Karbon Invest, fortsetter Kåsene.

Neste fase i Lettbutikks vekststrategi er å hente inn flere større kunder, samt å utvikle en crossborderløsning som skal effektivisere netthandel over landegrensene innen Norden.

For å styrke den strategiske satsningen har selskapet engasjert Tom Hauge som styreleder. Hauge har lang fartstid i norsk næringsliv, blant annet som mangeårig administrerende direktør i IT-selskapet CGI Norge.

Med Tom Hauge som styreleder og Jens Rugseth på eiersiden gjennom Karbon Invest, står vi godt rustet til å vokse og bli den foretrukne logistikkpartneren for nettbutikker både i Norge, Norden og Europa forøvrig,  avslutter Kim Kåsene.

LES OGSÅ: Norsk nettbutikk skal nå milliarden med nytt sentrallager

Del artikkel: