Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Jernia henter endringsekspert – skal bygge lønnsomhet: "En av de beste i Norge"

Jernia får ny toppsjef - eierne krever at han bringer storhetstiden tilbake
Foto: Jernia
Skal gjennom en endringsprosess.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Etter seks år hos butikkjeden Nille er Eva-Lena Wechselberger klar for nye utfordringer. Og det skal hun ta fatt på – hos Jernia.

Wechselberger er ansatt som retail- og salgsdirektør i hjemmefikser-kjeden Jernia, hvor hun også vil inngå i ledergruppen.

ANNONSE

Dette skriver Retailmagasinet, som også opplyser hun skal starte i denne rollen i midten av august, 2024.

Jernia er en kjent merkevare som skal gjennom en endringsprosess. En av de aller beste i Norge på endringer i retail innen salgsdrift og konsept er Eva-Lena. Det har hun vist gjennom sine tidligere jobber, sier Vebjørn Torsetnes, administrerende direktør i Jernia, til Retailmagasinet.

Wechselberger skal før sin tid i Nille, som de siste årene har gjennomgått en snuoperasjon, også ha hatt en lignende rolle hos Kid.

LES OGSÅ: Nille-sjefen deler sine beste tips

Eva-Lena har vært viktig for snuoperasjonen både i Kid og Nille. Begge selskapene var preget av dårlig drift, utdatert konsept og manglende lønnsomhet. Sammen med Kjersti Hobøl har hun vært en viktig pådriver og premissgiver for endringene, sier Torsetnes.

I Jernia skal Wechselberger øke butikksalget og bygge lønnsomhet.

Jernia AS omsatte i 2022 956,8 millioner kroner, med et årsresultat på -55 millioner kroner. Dette etter to år med en omsetning på rett over milliarden og med et positivt årsresultat på rundt 20 millioner kroner.

 

Del artikkel: