Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Jollyroom investerer til julehandelen: “Beregner over 800 000 ordre“

Logistikksjef, Cecilia Olsson og administrerende direktør, Ole Sauar i Jollyroom.
Foto: Jollyroom
therese.karlsrud.haugen

Utvider Autostore.

ANNONSE

Nettgiganten Jollyroom utvider den helautomatiserte logistikkløsningen, Autostore, med 56 400 esker og 10 roboter ved sitt anlegg i Göteborg. Dette er Jollyrooms første utvidelse etter implementeringen i 2018 med leverandøren Element Logic.

Jollyroom investerte da 80 millioner svenske kroner i Autostore og satsningen fordoblet bedriftens ordrekapasitet. Med utvidelsen vil selskapet lande på 146 400 esker og 106 roboter i slutten av oktober 2020.

Denne økningen vil forbedre bedriftens effektivitet, lønnsomhet og kapasitet, og vise at vi satser ordentlig på framtiden, sier Ole Sauar, adm.dir. og grunnlegger av Jollyroom, i en pressemelding.

Satsningen er en del av forberedelsene til årets julehandel, som er Jollyrooms mest hekstiske salgsperiode. Logistikksjef i Jollyroom, Cecilia Olsson, sier at de beregner å sende ut over 800 000 ordre i denne perioden.

Å være en voksende bedrift innen e-handel, stiller store krav til at vi løpende investerer i logistikkløsningen vår og sikkerstiller at vi fortsatt kan møte kundenes krav om raskere leveranser, til tross for stadig økende volumer. Julehandelen er vår absolutt mest hektiske salgsperiode, og vi forventer oss en betydelig økning også i år, sier Cecilia Olsson.

Installasjonen vil settes i gang i slutten av august, og skal etter planen være ferdig i midten av oktober. Dette innebærer at det automatiserte lageret også vil stå klart til Black Week, som inntreffer i november og er en annen salgstopp for Jollyroom. 

Del artikkel: