Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Jollyroom rekrutterer ny IT-ekspert: ”Viktig for å realisere vår visjon”

Carl Orvinder, ny CTO i Jollyroom.
Foto: Jollyroom/Presse
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Skal gjøre Jollyroom størst i Europa.

ANNONSE

Med plass i konsernledelsen og ansvaret for selskapets IT-strategi skal Carl Orvinder sikre Jollyroom fortsatt lønnsom vekst med fokus på utvikling, data og drift.

Ansettelsen skal være et resultat av at selskapet de siste årene har opplevd sterk vekst, samtidig som de har gjort store infrastrukturelle investeringer for å kunne sikre seg en posisjon innen fremtidens varehandel.

Jollyroom har hatt en fantastisk reise, hvor man hele tiden har turt å tenke ett steg videre og investere i teknikk og automasjon, for å fortsette å vokse og bli mer effektive. Det er utrolig spennende å ta et helhetsgrep og løfte den satsingen til neste nivå, sier Carl Orvinder, ny CTO hos Jollyroom, i en pressemelding.

Orvinder kommer senest fra stillingen som utviklingssjef hos e-handelsleverandøren Abicart. Tidligere var han CTO i RevolutionRace, hvor han skal ha bygget opp selskapets teknikk og virksomhetsstøtte fra grunnen.

LES OGSÅ: Eventyrlig vekst for Jollyroom – har passert 2 milliarder

Også Jollyroom-sjefen er fornøyd med nyansettelsen som han mener er viktig i veien mot å bli Europas største barne- og babyaktør.

Vi er utrolig glade for å kunne ønske Carl velkommen til Jollyroom. Carls lange erfaring innen e- handel, hans sterke merittliste og imponerende verktøykasse, kommer til å bli viktig i arbeidet med å realisere vår visjon, som er å bli Europas største barne- og babyaktør, sier Mattias Jacobsson, adm.dir. i Jollyroom.

Del artikkel: