Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Josefin Dalum er den nye lederen av NetOnNet: “Ydmyk og stolt”

Josefin Dalum tar over som adm. dir. i Netonnet.
Foto: Netonnet
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Mener Netonnet er godt posisjonert for å fortsette å ta markedsandeler.

ANNONSE

Tirsdag formiddag står det klart hvem som tar over som ny administrerende direktør i Netonnet, etter at Susanne Holmström forlot selskapet i september.

LES OGSÅ: Etter vellykket fusjon – nå forlater hun NetOnNet

Det er ingen ringere en Josefin Dalum som får oppgaven med å lede Netonnet videre. Hun tiltrer som administrerende direktør fra 1. desember, og utnevnelsen innebærer også en plass i konsernledelsen i Komplett Group.

Det er med både ydmykhet og stolthet jeg begynner på mitt nye oppdrag som administrerende direktør for å fortsette Netonnets spennende reise sammen med konsernledelsen i Komplett Group, Netonnets ledelse og ansatte, kommenterer Josefin Dalum.

Sist kommer hun fra rollen som finansdirektør i Netonnet. Tidligere har hun blant annet lang erfaring fra Moment Group hvor hun operererte som både finansdirektør og fungerende administrerende direktør.

Jeg ser frem til å jobbe på tvers av det norske og svenske markedet og bidra til å styrke vår posisjon både i Norge og i Sverige. Vi er klar over de utfordrende tidene for våre kunder og Netonnet streber etter å tilby forbrukere konkurransedyktige priser i en tid hvor hver krone teller.

Basert på vår sterke prisposisjon har selskapet en god startposisjon for å fortsette å ta markedsandeler i en utfordrende tid. Netonnets tydelige verdigrunnlag og bedriftskultur vil være en viktig suksessfaktor i det arbeidet, fortsetter hun.

Rett person på plass

Jaan Ivar Semlitsch, konsernsjef i Komplett Group, har fungert som midlertidig Managing Director i selskapet etter at Holmström forlot selskapet i september.

Nå ser han frem til at en kandidat med intern erfaring skal gjøre opprykk og styre selskapet med en stø hånd gjennom utfordrende tider.

Jeg er veldig fornøyd med at Josefin Dalum har takket ja til stillingen som administrerende direktør i NetOnNet. Hun har gode lederegenskaper, stor arbeidskapasitet, høy integritet, et solid verdigrunnlag og er operativ med sterke gjennomføringsevner. Det var mange kandidater å velge mellom underveis i prosessen, men Josefin utmerket seg og det er ekstra motiverende å kunne lande en intern kandidat med internt opprykk.

Det er utfordrende tider, både for bransjen og for forbrukerne. Med Josefin Dalum som ny administrerende direktør er jeg overbevist om at vi har den rette personen på plass for å lede Netonnet inn i fremtiden, kommenterer Semlitsch.

Del artikkel: