Jubler for 4 millioner brukere – mest brukte i Europa

Vipps vokser i netthandelen.  

Vipps, som entret scenen i 2015, ble raskt den største mobile lommeboken i Norge. Nå har betalingstjenesten bikket hele 4 millioner brukere.

Vennebetalinger er fortsatt mest populært, men nettbetaling tar også innpå. I juli skal annenhver betaling med Vipps ha vært en nettbetaling.

Annonse

Aldri før har du kunnet bruke Vipps like mange steder og på så mange måter som nå, enten på nett eller ansikt til ansikt. Det er få som lengter tilbake til kontanter eller KID-nummer, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

Med mer enn 10 000 steder med Vipps på nett, er handel på nett det største vekstområdet til selskapet.

Ifølge en YouGov-undersøkelse fra Vipps, er det bedre priser, tidsbesparelse og utvalget som gjør at folk foretrekker netthandel. Tre av ti oppga at de ville handle mer på nett fremover, mens fire av ti vil handle like mye.

Det er fortsatt for vanskelig å handle i mange nettbutikker. Netthandel bør være noe alle får til - like lett som å vippse en venn, sier Garborg.

I følge Vipps bruker vi nordmenn tjenesten én million ganger hver dag. Det gjør lommeboken til den mest brukte i Europa. Gjennom sammenslåingen med MobilePay og Pivo samles totalt 11 milioner brukere.

LES OGSÅ: Vipps i stor sammenslåing - samler 11 millioner brukere

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!