Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Jula lanserer e-handel i Finland: “Vil passe veldig bra”

Jaakko Soini, landssjef for Jula i Finland.
Foto: Jula
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

I løpet av våren 2023 er både e-handel og to varehus på plass.

ANNONSE

Ved inngangen til 2022 meddelte Jula at de planla en ekspansjon til både Østerrike og Tyskland. Førstnevnte marked sikter man å være på plass i til høsten, deretter skal Tyskland følge i løpet av våren 2023.

Nå røper dessuten hjemmefikserkjeden at Finland står for tur. Allerede er man på plass med et varehus i Vasa, men samtidig som etableringen i Tyskland sikter man altså å åpne varehus nummer to i Reso i Åboregionen. Den finske nettbutikken skal åpne i løpet av høsten.

Vi har lenge lengtet etter å kunne åpne varehus i Åboregionen og det føles fantastisk at vi endelig har funnet et sted som passer oss. Jula kommer til å være perfekt i Reso, i det spennende og ekspansive shoppingområdet på Itäniityntie i nærheten av IKEA, sier Jaakko Soini, landssjef for Jula i Finland.

LES OGSÅ: Jula til Østerrike og Tyskland: "Vi sikter alltid høyere"

Det nye varehuset i Raisio skal bli 2 700 kvadratmeter og romme et sortiment på rundt 15 000 artikler. Jula har store forventninger til både e-handelen og varehusene i det finske markedet.

Vi selger produkter til lave priser og av god kvalitet, både fra vårt eget varemerke og fra andre velkjente produsenter. Få andre varehus i Finland tilbyr hjemmefiksere et så bredt utvalg under ett og samme tak, sier Soini, før han fortsetter:

Vi er overbeviste om at Julas lavpriskonsept kommer til å passe veldig bra på det finske markedet. Mange finner elsker å fikse saker hjemme og jeg håper at et besøk i vårt varehus eller på vår hjemmeside skal inspirere dem til å gjøre enda mer.

 

Del artikkel: