Jula utvider: “Ekspansjon ligger i vårt DNA”

Nå dekkes enda en hvit flekk på Jula-kartet.

I en pressemelding forteller Jula at de nå ytterligere styrker tilstedeværelsen i Bergen ved å åpne et nytt 3000 kvadratmeter stort varehus på Straume i Øygarden kommune.

Varehuset skal få boltre seg i nærheten av Sartor Storsenter, et av Norges største kjøpesentre med omtrent 115 butikker.

Annonse

Ekspansjon ligger i vårt DNA. Vi vil motivere mennesker til å gjøre hverdagen enklere og skape et aktivt og givende liv. Og vi sikter alltid høyere. Med vår kommende etablering på Straume, blir vi enda mer synlige på det norske markedet, sier Johan Sjöhagra, ddministrerende direktør i Jula.

LES OGSÅ: Jula lanserer e-handel i Finland: “Vil passe veldig bra”

Straume blir Julas andre etablering i og omkring Bergen, og er et handelsområde hvor mange handler på vei til eller fra jobb.

Dette dekningsområdet vest for Bergen har vært en hvit flekk på Jula-kartet, og med denne etableringen kommer vi til å løse dette og kunne tilby hjemmefikserne i området et Jula-varehus i nærområdet, sier Johnny Albøge, Country Manager Norway.

I flere år har vi tenkt på å etablere oss i området. Vi har sett på mange ulike plasseringer, men ingen føltes rett for oss. Nå har vi funnet en kjempeflott plassering som vi har troen på, sier Johan Sjöhagra avslutningsvis.

Jula har enda ikke oppgitt en dato for når varehuset skal stå klart, men informerer om at det vil komme på plass i løpet av neste år.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!