Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Julekalender ble utsolgt på én time - nå raser kundene

Bianca Ingrosso og Lovisa Worge.
therese.karlsrud.haugen

"Ekstremt skuffende innhold"

 

ANNONSE

På litt over én time var adventskalenderne til Bianca Ingrosso utsolgt. Den svenske influenceren og gründeren har tjent gode penger på netthandel de siste årene.

Den nylanserte kalenderen var Caia Cosmetics, Ingrossos merekvare, sin første adventskalender noensinne. Og kundene hadde mildt sagt ventet. Fem julekalendere i sekundet ble revet bort, og totalt endte salget på 36 millioner kroner.

Vi er utrolig glade og nå gleder vi oss til å følge åpningen av luker på sosiale medier. Jeg er utrolig stolt over det teamet har fått til, sa Mikael Snabb, daglig leder i Caia, til vår søsternettside Ehandel.se, etter det store salget.

Nå viser det seg imidlertid at responsen i sosiale medier har vært langt fra positiv. Mange av kundene, som faktisk rakk å kapre seg en av de populære kalenderne, er skuffet over innholdet.

For en dritt kalender! Ikke verdt pengene, skriver en av kundene på Instagram.

Ekstremt skuffende innhold, forventet mer sminke og større produkter. Ble så glad når jeg så Caia skulle selge julekalender i år, det har vært så ettertraktet, men var dessverre ikke dette jeg så for meg etter all "hypen". Designet ser dessverre også billig ut etter min smak, håper det vil være mulighet å returnere, skriver en annen i en kommentar i nettbutikken.

Dette er bare noen av en rekke kommentarer, som viser tydelig at et stort antall kunder er meget misfornøyde med kjøpet.

Caias kalender ble solgt for den nette sum av 1795 kroner, men skulle i følge selskapet inneholde verdier på over 3000 kroner. Nå beklager selskapet:

Vi er utrolig lei oss for at våre kunder er skuffet. Hver dag har vi på CAIA et mål og det er å gjøre dere glade og fornøyde. Nå har vi ikke lykkes med det og det er vi utrolig lei oss for. Vi har jobbet i over ett år med å skape en fantastisk kalender. Produktene er custom made og spesialdesignet for å passe alle, uavhengig av hva slags hudtone man har. Derfor har vi valgt å ikke ta med produkter som bronzer, blush og leppestift. Vi tar til oss all kritikk, lytter og kommer til å gjøre vårt beste for å ikke skuffe dere fremover, skriver Caia Cosmetics i en story på Instagram.

Del artikkel: