Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Jysk stenger butikker over hele landet og inviterer til fest

Harald Rønneberg på en av Jysks tidligere årsfester.
Foto: Jysk
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Ønsker å investere i våre ansatte".

ANNONSE

Jysk stenger alle fysiske butikker i Norge førstkommende lørdag. Anledningen er den årlige festen hvor butikkene og deres ansatte skal feires.

Skal vi ta med oss én lærdom fra Kjersti Hobøls foredrag under netthandelskonferansen NXT Nordic 2023, så kan det være nettopp dette: et selskap er ingenting uten sine ansatte og kulturen i et selskap er bærebjelken for hvordan man skal kunne jobbe videre, sammen.

Enorme summer går til spille under Jysks årsfest, eller rettere investeres. For her skal bedriftskultur bygges. Lars Larsen, gründeren bak den danske møbelkjeden, har bestemt at dette skal være en årlig tradisjon.

Hvert år bruker vi enorme summer på denne begivenheten, i tillegg til kostnadene ved å holde våre butikker stengt. Grunnen er rett og slett fordi vi ønsker å investere i våre ansatte og takke de for deres innsats, sier Martina Pohjanen, sjef i Jysk Norge, i en pressemelding.

Feiringen innebærer at brorparten av Jysk sine 108 butikker i Norge stenger dørene lørdag 21. oktober. Over 1100 ansatte er invitert til festen, og det skal blant være kåringer innen gjeve titler som Årets selger samt Årets butikk.

Netthandelen vil være åpen, i tillegg til et utvalg Jysk-butikker som holder helt eller delvis åpent samme dag som feiringen, opplyser selskapet.

Del artikkel: