Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

JYSK storsatser i Norge - investerer en kvart milliard

therese.karlsrud.haugen

"Har bestemt oss for å få fortgang i prosessen"

ANNONSE

Møbelkjeden JYSK investerer store summer i det norske markedet. Det betyr flere butikker og en full oppgradering av eksisterende butikker.

De siste årene har vi oppgradert flere av våre butikker med vårt nye 3.0 konsept som vi opprinnelig skulle oppgradere gradvis. Likevel har vi nå bestemt oss for å få fortgang i prosessen, da vi har mottatt svært positiv respons, ikke minst fra våre kunder, sier Martina Pohjanen, sjef i JYSK Norge, i en pressemelding.

Det er en kvart milliard som skal gå til å gjøre JYSK sine butikker mer attraktive. Målet er å bygge om, og modernisere slik at alle butikker har det nye konseptet innen 2024.

Våre kunder er fornøyde med denne oppgraderingen, og vi ønsker å fortsette å utvikle oss i denne retningen i fremtiden også. Vi tror på den fysiske butikk, og at den fortsatt har en lys fremtid i vente, sier Pohjanen.

Passerte 2,4 milliarder

Det er 33 år siden JYSK åpnet sin første butikk i Hillevåg i Norge. Siden den gang er det blitt åpnet til sammen 102 butikker rundt om i landet. I november presterte JYSK Norge å levere firmaets beste resultat noensinne med en omsetning på over 2,4 milliarder norske kroner og et driftsresultat på 288 millioner NOK.

I tillegg til butikkoppgraderingene, forventer selskapet å etablere seg på omtrent 3 nye lokasjoner i Norge hvert eneste år frem mot 2024.

Akkurat nå holder vi på å bygge ut 4 butikker. Dette er i Hamar, Kongsberg, Arendal og Stord. Alle disse butikkene vil ha 3.0 konseptet.

Vi bygger under høyt tempo, og planlegger de neste årene å oppgradere våre butikker annenhver uke, sier Martina Pohjanen, sjef i JYSK Norge.

Del artikkel: