Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kappahl skal fremtidssikre sin tilvekstreise: Investerer 600 millioner i ny logistikkhub

Kappahls nykjøpte lager. // Foto: Kappahl
Toppmoderne, sier finansdirektøren.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Kappahl skal flytte lager og distribusjon i løpet av 2026. Og det til sitt nykjøpte lager i nærheten av Gøteborgs Havn. Prislappen? 600 millioner svenske kroner.

Klesaktøren vil fortsette sin tilvekstreise i nye markeder og nye lokaler. Det krever en logistikk som leverer på høyere etterspørsel – både rent effektivt og bærekraftig, rapporterer selskapet.

Derfor velger vi å utvikle en toppmoderne distribusjonssentral, sier Peter Andersson, finansdirektør og sjef for forsyningskjeden i Kappahl, i en pressemelding.

ANNONSE

Det nye lageret vil romme 33 200 kvadratmeter.

For å kunne vokse, videreutvikle oss og møte fremtidens utfordringer har vi kommet frem til at en ny distribusjonssentral er det beste for Kappahl. Det nye bygget vil inkludere en rekke forbedringer, ikke minst i arbeidsmiljø, ergonomi og fleksibilitet, kommenterer Eva Mening, logistikksjef hos Kappahl.

Lokaliseringen er strategisk og det nye lageret ligger tett på Gøteborgs containerhavn. Her ankommer de fleste av Kappahls leveranser, hvilket så klart er en stor fordel. I løpet av neste år skal nye systemer installeres og testes, men innflytt og igangsetting av driften forventes ikke før høsten 2026.

Del artikkel: