Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kåret til Danmarks beste konsept: ”Det har virkelig snudd”

Administrerende direktør i Meny, Vegard Kjuus // Foto: Meny
Meny er klare for å satse videre.
Elisabeth Dahl Skjervheim
elisabeth@netthandel.no

Administrerende direktør i Meny, Vegard Kjuus, kan fortelle om flere lysglimt for dagligvarekjeden i løpet av 2023, til tross for en tilbakegang i omsetning på minus 2 prosent.

Det har virkelig snudd der nede det siste halvåret, sier han.

ANNONSE

Fallet i omsetning skal ifølge Kjuus skyldes fire nedstengte butikker og at kundene handler mindre basis- og kolonialvarer. Han legger likevel til at dagligvarekjeden har hatt positiv vekst siden mai 2023. Nylig stakk de av med prisen for Danmarks beste konsept.

Nå er de klare for å satse videre.

Vi investerer mer enn noensinne i MENY-konseptet. Vi åpner i 2024 flere butikker i Oslo - Bjørvika, Gressbanen, Frysja, pusser opp flaggskip-butikker, gjenåpner matdesinasjonen Jacobs på Holtet og forsterker oss på netthandel gjennom høstens åpning av en sentralisert nettbutikk på 13 000 kvm på Alna, forteller Kjuus.

I oktober ble det klart at Meny satser ytterligere på netthandel og investerer i et sentralisert plukklager som skal betjene Menys netthandelskunder på Alna.

Vi skal utvikle vår posisjon på nett og vil tilby et enda større utvalg av mat og drikke levert hjem. Med den nye netthandelsbutikken får vi en hel etasje dedikert til ferskvare, bakeri og nye og spennende matløsninger, og her mener vi at vi virkelig vil skille oss ut, kunne logistikksjef for Meny Netthandel Ida Juliane Havnås fortelle til Netthandel.

Med Menys økte satsning på levering av dagligvarer rett hjem, vil store deler av deres areal i det nye logistikklageret bygges som kjølelager.

Beliggenheten i hjertet av Oslo er perfekt for rask utkjøring av dagligvarer og ulike matløsninger til hele Stor-Oslo. Lokalene gir oss god vareflyt, mulighet for et enda større utvalg og en hel etasje viet ferskvarer drevet av våre dyktige matarbeidere, kunne Vegard Kjuus fortelle.

LES OGSÅ: Elkjøp og Meny skal dele totalrehabilitert lager på Alna

LES OGSÅ: Hun leder Menys nettsatsing: “Tror på betydelig vekst”

Del artikkel: