Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

KID inngår avtale med betalingsgiganten: ”Viktig partner for å optimere reisen”

Cathrine Løken, digital sjef i KID, og Geir Østby, Norgessjef i Klarna.
Foto: Klarna Norge
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"En god og sømløs kundeopplevelse i alle kanaler er viktig"

ANNONSE

På tampen av fjoråret bikket KID-konsernet milliarden i omsetning. Gjennom snart to år har kjeden tidvis vært preget av stengte butikker. Mulig som en konsekvens av dette, har kjeden i løpet av 2021 utviklet splitter nye nettbutikker i Norge, Sverige, Finland og Estland – og inngår nå dessuten et nordisk samarbeid med Klarna.

For Kid er en god og sømløs kundeopplevelse i alle kanaler viktig. Mange av våre kunder gjør research på nett, før de velger hvilken kanal de handler i. Vi har stor tro på at vi med en ny og felles e-complattform vil gi kundene våre en enda bedre kundereise. Vi er glade for at Klarna blir med som en viktig partner for å optimere reisen ytterligere, sier Cathrine Løken, digital sjef i Kid. 

Sammenlignet med tredje kvartal i fjor, økte KID i år nettsalget med totalt 13 prosent i samme periode. Omsetningen i tredje kvartal landet på 751 millioner kroner, og er en økning på 3 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Kjeden er med dette Nordens største tekstil- og interiørkonsern.

LES OGSÅ: Kid bikket milliarden - netthandelen opp 150 prosent

Det er viktig for Kid å jobbe med en partner som er opptatt av å sette kunden i fokus og som utvikler tjenester basert på kundens behov. Vi opplever at Klarna gjør nettopp det, og vi gleder oss til å jobbe tett sammen med Klarna i tiden som kommer, sier Løken. 

Innen hus- og hagekategorien har det dessuten vært sterk vekst i netthandel det siste året, og ifølge Klarna er det lite som tyder på at veksten vil avta i tiden fremover. Bare under Black Friday i år økte hele kategorien med 16 prosent hos betalingsaktøren.

Selvsagt er det slik at mange har ønsket seg tilbake i de fysiske butikkene for å kunne se, ta og føle på alt fra gardiner til sengetøy. Samtidig har muligheten til å handle på nett blitt både smidigere og enda mer inspirerende i løpet av pandemiperioden. Dette er KIDs nye satsing et strålende eksempel på. Det vil høyst sannsynlig bidra til at netthandelen i kategorien fortsatt vil vokse, men da også i et enda tettere samspill med de fysiske butikkene, sier Geir Østby, Norgessjef i Klarna. 

Del artikkel: