Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kid med inntekter på 697 millioner i første kvartal – sterk vekst i nettbutikken

Nettbutikken går så det suser.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Interiørkjeden Kid avsluttet fjoråret sterkt. Nå står tallene for første kvartal 2024 klare – og Kid fortsetter å vokse.

Kid økte inntektene med 13,7 prosent til 697 millioner kroner, første kvartal i år. Av denne totalen står nettsalget for 12 prosent.

Kjeden, som består av Kid Interiør-butikker i Norge og Hemtex-butikker i Sverige, har det siste året satset sterkt på oppussede butikker og nye varekategorier. Butikker med utvidet sortiment går under navnet Extended. Dette konseptet har vist seg å være en stor suksess.

Kid Interiør drar i kvartalet inn 437,7 millioner kroner. Dette er en økning på 13,4 prosent sammenlignet med første kvartal i fjor, mens nettsalget øker med hele 33,3 prosent.

ANNONSE

Positiv utvikling i Sverige

I Sverige tjener Hemtex-butikkene 255,7 millioner svenske kroner – en økning på 14,3 prosent sammenlignet med første kvartal 2023. Her går imidlertid nettsalget noe tregere, og synker med -3,2 prosent mot samme periode i fjor.

I perioden ble det stengt én Hemtex-butikk, to ble pusset opp og én ble flyttet.

I Norge har kjeden åpnet én og stengt én butikk, mens tre butikker fikk gjennomgå en oppgradering og fire ble flyttet til nye lokasjoner. Per i dag teller Kid-konsernet 157 butikker i Norge og 129 butikker i Sverige.

LES OGSÅ: Kid avsluttet fjerde kvartal med inntekter på 1,25 milliarder

Del artikkel: