Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kjendisfavoritt skaper rekordvekst for norsk nettbutikk

therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Fikk 200 000 besøk første driftsår.

ANNONSE

For omtrent ett år siden kunne vi skrive om den nye nettbutikken Revert.no, som satser på urbant friluftsliv og streetwear. Selskapet vil bli best i sin nisje og kan nå fortelle at første driftsår har overgått alle forventninger.

LES OGSÅ: Ny nettbutikk tar opp kampen mot internasjonale giganter

Etter ett år i drift nærmer nettbutikken seg 200 000 besøk og mange tusen ordre, som sendes fra lager i Vestfold og Telemark til kunder i hele Norge.

Vi er en norsk nettbutikk som representerer de urbane friluftsmenneskene som typisk har en fortid innen skate, surf og snowboard, sier Alexander Stålnacke, e Commerce Manager i Icon Distribution, til Ehandel.

Interessen skal være spesiell stor for produkter som El-sykler, skateboard, snowboard og SUP (Stand up paddle). Selskapet sliter faktisk med å få tak i nok sykler av el-sykkelmerket Super73, som skal være en favoritt blant både norske kunder og kjendiser i Hollywood. 

Merket har et stort, internasjonalt community, og elskes av stjerner som Justin Bieber og A$AP Rocky. Men etterspørselen er høy, og vi sliter med å få tak i nok sykler.

Morsselskapet Icon Distribution AS, som står bak Revert.no, ble startet i 2005. De importerer og distribuerer internasjonale merker innenfor sport, mote og livsstil, og omsatte for totalt 16 millioner kroner i 2020.

"Mer konkurranseutsatt enn noensinne"

Det er imidlertid kun Stålnacke som jobber fulltid med nettsatsningene til selskapet. Han har blant annet lang erfaring fra nettbutikken Fjellsport.no.

Jeg var heldig som kom tidlig inn i Fjellsport, og har fått bli med på en betydelig reise der og fått god innsikt i både hele verdikjeden og kundereisen. Det som er annerledes nå er at vi har startet med et navn som er helt ukjent og må opparbeide kjennskap og trafikk fra scratch. Det gjør vi i et marked som er mer konkurranseutsatt enn noensinne, men vi prøver å finne en nisje i markedet som vi kan bli best på, forteller Stålnacke.

LES OGSÅ: Kjemper mot sportskjempene - økte med totalt 600 millioner

Som følge av pandemien har flere handlet på nett enn tidligere. Samtidig har friluftsinteressen skutt fart. Gjennom hele 2020 har sportsutstyr vært en av favorittene, og trenden har tydeligvis fortsatt inn i 2021.

Bare over disk skal sportsutstyr ha blitt solgt for 3,3 milliarder kroner i årets første kvartal, hvilket er en økning på solide 25 prosent, i følge tall fra Norsk Sportsbransjeforening.

Det har vært god timing for vi ser jo økt netthandel generelt og det norske folk har brukt mer tid på utendørsaktiviteter, og der har vi jo vi et spennende sortiment som appellerer til mange, sier han og legger til:

Planen er å fortsette og vokse, men i en takt som gjør det mulig å være lønnsomme. 2020 ble et lønnsomt og bra år for Revert og vi styrer i god fart med samme lønnsomhet, avslutter Stålnacke.

Del artikkel: