Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Klarna blir forlatt – Bikeshop bytter betalingsløsning

Bikeshops en av to butikker, i Oslo. // Foto: Bikeshop
"Lavere kostnadsnivå".
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Bikeshop er landets største sykkelbutikk på nett, og trillet inn på fjorårets topp 100-liste over Norges største nettbutikker.

I 2019 utvidet selskapet robotlageret sitt for å kunne kutte ytterlige ned på leveringstiden – noe som kom godt med da pandemien fulgte hakk i hæl og sørget for en riktig sykkel-boom som kom Bikeshop til gode.

Nå mener Bikeshop det er på tide med en oppdatering av betalingssystemet, og velger å forlate Klarna til fordel for Svea. Bikeshop og Svea har tidligere samarbeidet om betalingsløsninger for Bikeshops bedriftskunder, men nå tar altså Svea over som totalleverandør innen betalinger for omniaktøren.

ANNONSE

Samarbeidet er positivt både for oss og våre kunder. Lavere kostnadsnivå for oss og våre kunder som ønsker finansiering var viktig for oss. I tillegg til gunstige betingelser for kundene våre, får de nå muligheten til å finansiere og dele kjøpet over en lengre tid, og med et høyere beløp enn tidligere, kommenterer Håkon Lilland, daglig leder i Bikeshop, i en pressemelding.

Han forteller at å dele opp kjøpet over lengre tid er spesielt populært blant kundene som klikker hjem dyrere el-sykler. Den nye avtalen sikrer at kundene deres kan dele opp kjøpet over 60 måneder, altså 5 år. Beløpsgrensen på slike kjøp er dessuten flyttet opp fra 80 000 til 150 000 kroner – noe som kan komme godt med for de ivrigste sykkelentusiastene.

Internasjonal avtale

Den nye avtalen har allerede trådt i kraft, og gjelder både Bikeshop.no og Bikeshop.se.

Eirik Skjolden, salgsleder for Payments i Svea, er naturlig nok svært fornøyd med å kunne addere Bikeshop til kundelista.

Jeg gleder meg spesielt over å kunne jobbe langsiktig med Bikeshop for å levere gode og fleksible betalingsløsninger, og bidra til en best mulig kundereise for deres kunder, sier Skjolden.

I tillegg til Bikeshop finner vi både Garasjetid og Wee på Sveas norske kundeliste.

Del artikkel: