Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Klarna: “I natt økte norsk netthandel med hele 989 prosent”

Thomas Elvestad, markedsdirektør Klarna Norge
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

“Årets største netthandelsdag”.

ANNONSE

Da klokken passerte midnatt økte norsk netthandel med 989 prosent sammenlignet med en vanlig dag, meddeler Klarna. Det var også 31 prosent flere produkter på tilbud enn på samme tid i fjor.

Salget den første timen på årets største netthandelsdag var 989 prosent høyere enn en gjennomsnittsdag, og syv prosent høyere enn den samme timen i fjor. Black Week-salget til og med torsdag har vært 21 prosent høyere enn i fjor. Det tyder på at mer prisbevisste nordmenn har fått mange av de tilbudene på nett de hadde forventninger om på forhånd, sier markedsdirektør i Klarna Norge, Thomas Elvestad.

Tradisjon tro la flere nettbutikker ut flere av sine tilbud etter at klokken slo tolv natt til Black Friday. Kategorien som vokste mest den første timen, sammenlignet med en vanlig handledag, var elektronikk, klær og sko og sport og fritid.

De siste årene har vi sett at større deler av salgsvolumet og tilbudene i økende grad har spredd seg til dagene før, men også etter selve Black Friday. Mye tyder på at dette er en tendens som fortsetter i år. Samtidig er det verdt å merke seg at Black Friday i fjor fremdeles var tre ganger så stor som gjennomsnittet av de andre dagene i Black Week, sier Thomas Elvestad.

Del artikkel: