Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Klarna kroker arm med konkurrenten: Er nå tilgjengelig i Nets' kasse

Ardalan Fadai v/Nets Norge og Geir Østby, Norgessjef i Klarna // Foto: Nets/Klarna
"Vinn-vinn for Klarna, Nets, nettbutikkene og til syvende og sist – forbrukerne".
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Onsdag morgen dropper de to betalingsgigantene nyheten. Klarna og Nets har inngått et partnerskap.

Samarbeidet innebærer at Klarnas betalingsløsninger blir tilgjengelig for alle nordiske nettbutikker som selger gjennom Nets. Det betyr at Nets får flere populære betalingsmetoder i sin checkout – og Klarna får tilgang til tusenvis av nye butikker i Norden.

ANNONSE

 Det skal være behagelig, fleksibelt og sikkert å betale når man handler på nett. Vi vet av erfaring at konverteringsraten er veldig avhengig av hvor enkelt betalingsprosessen er, og at man kan betale med de betalingsmidlene man foretrekker, sier Ardalan Fardai, ansvarlig for e-handelsområdet for Nets i Norge, før han fortsetter:

Med Klarna som en del av utvalget av betalingsløsningene på vår plattform vil dette derfor være til glede for både bedrifter og forbrukere.

Uten tekniske integrasjoner

Det nye partnerskapet gjelder som nevnt ikke kun i Norge. Alle nettbutikker med Nets checkout i Norge, Sverige og Danmark har fått Klarnas betalingsløsninger integrert da samarbeidet allerede er live – uten at man trenger flere parallelle tekniske integrasjoner.

Geir Østby, Norgessjef i Klarna, kommenterer at dette er en vinn-vinn-situasjon.

Nets og Klarna har begge vært en viktig del av den raske utviklingen som har fått den nordiske netthandelen til å blomstre de siste tiårene.

Vi er veldig glade over at vårt partnerskap med Nets, som er en stor aktør i Norden, nå gjør det mulig for butikker å tilby Klarnas fleksible betalingsalternativer i kassen uten flere tekniske integrasjoner. Dette er vinn-vinn for både Klarna, Nets, nettbutikkene og til syvende og sist – forbrukerne, sier Østby.

Del artikkel: