Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Klarna satser på fysiske butikker: ”Et enormt potensiale”

Markedsdirektør i Klarna Norge, Thomas Elvestad.
therese.karlsrud.haugen

Blir tilgjengelig på 60 000 betalingsterminaler.

ANNONSE

Mange er kjent med Klarnas betalingsløsninger på nett. Bare i Norge samarbeider betalingsleverandøren med over 7000 nettbutikker, men nå går de også inn i fysiske butikker. Dette i samarbeid med Verifone, som skal gjøre tjenesten tilgjengelig på 60 000 norske betalingsterminaler.

Løsningen skal kunne brukes ved hjelp av noen få klikk på mobilen eller i Klarnas app. Akkurat som i netthandelen kan kunden velge mellom å få faktura på kjøpet eller dele opp.

I løpet av de neste månedene kan du velge hvordan du vil betale for varen i en rekke av de mest kjente fysiske butikkene i Norge. Testingen er allerede i gang hos Felleskjøpet og smykke- og klokkekjeden Bjørklund, sier markedsdirektør i Klarna Norge, Thomas Elvestad, i en pressemelding.

Bjørklund og Felleskjøpet mener løsningen gjør dem i stand til å tilby en enkel og god kundereise.

Ved å skanne en QR kode direkte i terminalen med mobilkamera og følge noen få enkle steg på mobilen, kan våre kunder raskt og enkelt betale med Klarna. Det er viktig for Bjørklund å tilby fleksible betalingsmetoder som våre kunder etterspør. En annen fordel er at vi kan forholde oss til vår terminalleverandør og vi slipper ha flere kontaktpunkter enn nødvendig, sier CFO i Bjørklund, Tom Dreyer.

For Felleskjøpet Agri har det vært viktig å inngå en avtale som gir oss de beste leveransene av betalingstjenester. Med Klarnas tjenester fra Verifone får vi en leverandør som tilbyr betalingstjenester i alle salgskanaler, og drar nytte av et felles rapporteringssystem for både fysiske betalingsterminaler og våre nettløsninger, sier Håkon Engen hos Felleskjøpet Agri.

Avtalen gjør også Klarnas betalingsløsninger tilgjengelige på millioner av Verifone-terminaler i fysiske butikker i USA og Europa.  

Suksessen Klarna har hatt online med både små og store butikker viser at det er et enormt potensiale ved å tilby mer fleksible og svært enkle betalingsløsninger også i fysiske butikker. Dette viser at to store aktører felles finner gode løsninger hvor vi setter kunden først, sier salgsdirektør i Verifone Norway, Pål André Pederssen.

Del artikkel: