Klarna tilpasser kassen for B2B: ”Etterspurt av mange”

Inngår samarbeid med betalingsselskapet Billie.

Klarna innleder et globalt samarbeid med Billie, et B2B-selskap innen betalingsløsninger. Samarbeidet innebærer at alle Billies såkalte "kjøp nå, betal senere-tilbud", blir tilgjengelig for samtlige kunder av Klarna.

De 250.000 e-handlere som benytter seg av Klarnas løsninger, vil dermed få muligheten til å tilby sine bedriftskunder Billies betalingsløsninger. Dette gjennom deres egne, allerede eksisterende Klarna-integrasjoner. E-handlerne skal selv kunne aktivere funksjonen som er integrert i Klarnas checkout.

Annonse

Gjennom vårt partnerskap med Billie utvider vi vårt produktsortiment til å omfatte et viktig område som etterspørres av mange av våre kunder, sier CTO i Klarna, Koen Köppen, i en pressemelding.

Den nye tjenesten forventes å lanseres i løpet av første kvartal 2022. Først i Tyskland, deretter Sverige. Andre europeiske markeder vil følges opp gradvis.

I løpet av de seneste årene har vi sett at "kjøp nå, betal senere" som betalingsmetode erstatter de mer tradisjonelle betalingsmetodene som kredittkort i konsumentsegmentet. Nå ser vi en lignende trend blant bedriftene, sier medgründer og administrerende direktør i Billie, Christian Grobe.

Samarbeidet gir Klarna tilgang til et av de største, og fortsatt stort sett ikke fullt utnyttet markeder, nemlig B2B handel. Transaksjonsvolumet i markedet er i følge Billie tre til fem ganger så stort som i B2C-markedet.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!