Klarnas nye videoløsning: “Vil styrke butikkpartnere verden over“

Vil skape mer liv i nettbutikken.

Klarna lanserte i går Virtual Shopping og flytter den fysiske butikken inn i mobilen. Tilbudet er live i totalt 18 land, inkludert Norge. Det er oppkjøpet av den virtuelle shopping-plattformen Hero som ligger til grunn for lanseringen av Klarnas Virtual Shopping, og som muliggjør den fysiske kontakten man nå skal kunne oppnå virtuelt på mobilen.

Så langt har netthandel manglet et helt sentralt element for å kunne tilby verdens beste handleopplevelse – den menneskelige kontakten. Med Virtual Shopping så kopierer vi den handleopplevelsen kundene har i en fysisk butikk, sier Chief Marketing Officer i Klarna, David Sandström, i en pressemelding.

Annonse

Kundene kan be om kontakt med de ansatte i butikkene som er tilknyttet Klarna, gjennom butikkenes respektive hjemmesider. Her kan man chatte eller ta i bruk videosamtale slik at kundene får de beste rådene og inspirasjon – altså mye lignende det vi kjenner som liveshopping.

Allerede skal mer enn 300 merkevarer som Levi's og Hugo Boss ha tatt i bruk den nye tjenesten. De fysiske butikkene kan ta i bruk appen Klarna Store og dele videoer og bilder direkte fra butikken, eller andre steder. Summa summarum skal kundene kunne gjennomføre tryggere online kjøp ved å benytte seg av den ekspertisen som finnes i butikkene – og forhåpentligvis sitte igjen med sko i rett størrelse og stil, sminkeprodukter i rett farge eller en sofa i riktig størrelse.

Nå kan du få få råd og inspirasjon av butikkens egne eksperter på nett. Dette vil styrke våre butikkpartnere over hele verden ved å skape enda mer liv i nettbutikken og bygger kunderelasjoner som varer.

LES OGSÅ: Klarna om vekstpris-satsingen: "Blir viktig for å oppnå det vi ønsker"

LES OGSÅ: Klarna får millionbot etter GDPR-gransking – svarer med å anke

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!