Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Klarnas oppkjøp av PriceRunner er sluttført: “Har mange spennende planer“

Chief Product Officer i Klarna, David Fock og administrerende direktør i PriceRunner, Mikael Lindahl.
Foto: Klarna
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Oppkjøpet er ferdigstilt.

ANNONSE

Tidlig i november i fjor kom nyheten om at Klarna ville kjøpe den svenske sammenligningstjenesten PriceRunner. Det var flere spørsmål som meldte seg kort tid etter – som for eksempel om Klarna var på vei til å bli en markedsplass, og hva betalingsgigantens planer med oppkjøpet faktisk var.

I dag er det klart. Klarna har sluttført sitt oppkjøp av PriceRunner. Selskapets sammenligningstjeneste skal integreres i Klarna-appen, i form av et omfattende produktbibliotek, prissammenligninger og produktanmeldelser.

Vi har allerede mange spennende planer for hvordan vi smidig skal integrere våre team og tekniske ressurser med PriceRunner for å kunne lansere produkter globalt som skal ta kjøpsopplevelsen for Klarnas 147 millioner brukere til det neste nivået. Vi ser frem til å ønske våre nye kollegaer velkommen til Klarna, sier Chief Product Officer hos Klarna, David Fock, og legger til:

Oppkjøpet øker også vårt tilbud til forbrukerne og tydeliggjør ytterligere det faktum at Klarna ikke er en markedsplass, men et alternativ for nettbutikkene til Amazon, Google og Facebook. Klarna og PriceRunner er enige og overbevist om at tech-virksomheter, uansett hvor de er virksomme, bør konkurrere med de samme forutsetningene for å sikre at det beste produktet og tjenesten vinner forbrukernes tillit.

LES OGSÅ: Her er alt du bør vite om Klarnas oppkjøp av PriceRunner

"Ser frem til å komme i gang"

Pricerunner har i dag virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Storbritannia og er Nordens ledende sammenligningstjeneste. Klarna tar nå over eierskapet fra de tidligere majoritetseierne i selskapet, Karl-Johan Persson, Nicklas Storåkers og Mikael Lindahl.

Vi ser frem til å komme i gang med det neste kapittelet i PriceRunners reise, nå sammen med en sterk og global aktør som Klarna. Jeg vet at vi kan bygge den absolutt beste kjøpsopplevelsen for forbrukerne i sammen, og er utrolig glad for hvordan vår virksomhet kan vokse sammen med Klarna i fremtiden, sier Mikael Lindahl, administrerende direktør i PriceRunner.

LES OGSÅ: Prisjaktsjefen om Klarnas satsinger: "Forbrukeren blir taperen"

Del artikkel: