Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kolonial.no inngår samarbeid med Milrab, Anton Sport og Sprell

Jon Kåre Stene, med-gründer i Kolonial.no leverer nå også varer fra Sprell, Milrab.no og Anton Sport.
therese.karlsrud.haugen

Skal levere varer for andre aktører i bransjen.

ANNONSE

Nettmatbutikken Kolonial.no har allerede samarbeidet med Clas Ohlson i over ett år. Nå skal selskapet også levere varer for nettbutikkene Milrab.no, Sprell og Anton Sport.

Det betyr at kundene kan velge hjemlevering med Kolonial når de handler hos de overnevnte butikkene.

Kolonial.no er en fremoverlent aktør som tilbyr et premium hjemleveringsalternativ hvor kunden selv får velge leveringsdato og tidspunkt, samtidig som de får svært god oppfølging under hele leveringsprosessen. At de setter så stor vekt på kundeopplevelsen, og kontinuerlig jobber for å styrke denne, gjør at det er et naturlig valg for oss i Anton Sport å inngå et samarbeid med Kolonial.no, sier Ida Mikalsen, markedssjef i Anton Sport, i en pressemelding.

Samarbeidet gir oss muligheten for å være med å utvikle fremtidens hjemleveringsprodukt sammen med en aktør som har en imponerende tilstedeværelse i sitt leveringsområde, sier Vegard Sunde, Innkjøpssjef i Milrab.no.

Kolonial.no leverer i dag dagligvarer til halvparten av alle norske husstander, fra Lillehammer i nord til Halden i sørøst og Grenland i sørvest. De har bygget et av landets fremste logistikksystemer, for å planlegge og optimalisere utkjøringer helt hjem. Nå inviterer de flere aktører til å bli med på kjøreturen.

I Kolonial.no har vi noen av Norges mest fornøyde kunder. Nå inviterer vi flere andre nettbutikker med på våre biler, så vi kan bidra med å gjøre hverdagen litt enklere også for deres kunder. Vi ser at norske butikker møter stadig mer konkurranse fra utlandet. Om vi samarbeider for å skape gode, fremtidsrettede handleopplevelser, vinner alle. Ikke minst norske forbrukere. Målet er å kunne bringe kjøpesenteret hjem til dørstokken, sier Jon Kåre Stene, medgründer i Kolonial.no.

Tanken er å invitere flere nettbutikker til samkjøring i tiden fremover.

Det skal være enkelt for kunden å handle på Sprell, og vi vet at mange av våre kunder handler dagligvarer hos Kolonial.no. Da er det jo genialt å få lekene fra Sprell levert sammen med matkassen fra Kolonial, lynraskt og rett på døra. Derfor er samarbeidet med Kolonial.no er viktig for oss, sier Alexander Arnesen, Daglig leder i Sprell.

Del artikkel: