Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kolonial.no inngår samarbeid med ny dagligvarekjede

Karl Munthe-Kaas, administrerende direktør i Kolonial.no.
therese.karlsrud.haugen

Utfordrerne går sammen.

ANNONSE

Nettmatbutikken Kolonial.no inngår samarbeid med Iceland Mat, som er Norges nye dagligvarekjede fra Storbritannia. Kjeden selger allerede matvarer gjennom fem butikker i Norge.

Vi har varer som ingen andre dagligvarebutikker i Norge har, varer av høy kvalitet til gunstige priser. Nesten daglig har vi fått henvendelser fra kunder som har ønsket å kjøpe varer fra oss på nett. Nå får vi det endelig til sammen med Kolonial.no, sier administrerende direktør i Iceland Mat, Geir Olav Opheim, i en pressemelding. 

Kolonial og Iceland Mat er de eneste reelle utfordrerne til de tre etablerte dagligvareaktørene i Norge, Norgesgruppen, Coop og Rema 1000. Begge selskapene satser på å tilby forbrukerne et mer variert vareutvalg enn hva de tradisjonelle gigantene gjør.

LES OGSÅ: Hver tiende handlekurv hos Kolonial inneholder Clas Ohlson-varer

100 nye frysevarer

I den forbindelse gjør Kolonial det nå mulig å kjøpe Iceland-produkter i sin nettbutikk fra og med onsdag denne uken. I løpet av de nærmeste ukene skal sortimentet videre bli utvidet med 100 nye frysevarer fra Iceland Mat.

I Kolonial.no handler alt om å gjøre hverdagen enklere for folk. Spesielt de fryste middagene fra Iceland er midt i blinken for travle barnefamilier. De er perfekt å ha i bakhånd når tiden ikke helt strekker til, og er veldig enkle å tilberede. I tillegg er vi imponert over kvaliteten, og tror også kundene kommer til å like de gode prisene, sier kommersiell direktør Tor Erik Aag i Kolonial.no.

LES OGSÅ: Coronaviruset fører til mer frokost på døra: "Økte 43 prosent"

Del artikkel: