Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Komplett bekrefter: “Vi ser frem til å invitere nye investorer“

Lars Olav Olaussen, administrerende direktør i Komplett.
therese.karlsrud.haugen

Noteres på Oslo Børs.

ANNONSE

Tidligere i år varslet Komplett at de vurderte børsnotering av selskapet. Nå bekrefter nettbutikken planer om å notere aksjene på Oslo Børs. Det fremkommer i en melding fredag.

Komplett er den ledende netthandelen innen elektronikk i Norden med en samlet driftsinntekt på 9,9 milliarder kroner og rundt 1,5 millioner kunder i 2020.

LES OGSÅ: Komplett nærmer seg 10 milliarder - vurderer børsnotering

Vi vokser raskt og fokuserer på operativ kompetanse for ytterligere å styrke grunnlaget for fortsatt vekst og utvikling av vår skalerbare plattform. Vi forventer også at markedet for forbrukerelektronikk og IT-produkter vil fortsette å vise attraktiv vekst med Komplett som vil dra ytterligere nytte av at flere begynner å handle på nettet. Vi ser frem til å tilby nye aksjonærer muligheten til å delta i Kompletts fortsatte vekstreise, sier Lars Olav Olaussen, administrerende direktør i Komplett, i meldingen.

I forbindelse med noteringen vil hovedeier Canica, som sitter med 96 prosent av aksjene, gjennomføre et nedsalg.

Canica er veldig imponert over den sterke og positive utviklingen i Komplett de siste årene, som også har fortsatt i 2021. Lars Olav Olaussen og teamet hans har med hell fortsatt en revitalisering av Komplett siden 2018, tilbake på forbrukerelektronikk og IT-produkter. Et vekstmarked der konsernet har en lang historie, sterke markedsposisjoner og fornøyde lojale kunder, sier Nils Selte, styreleder i Komplett og administrerende direktør i Canica Invest, og legger til:

Vi mener at Komplett er veldig godt posisjonert for fortsatt lønnsom vekst og en positiv utvikling som et børsnotert selskap, og vi ser frem til å invitere nye investorer til å bli med oss som aksjonærer.

Noteringen er forventet å skje i andre kvartal. Selskapet skal ha engasjert meglerhusene ABG Sundal Collier og SEB som tilretteleggere, sammen med DNB Markets og Pareto Securities.

Del artikkel: