Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Konkurrerer om internasjonal pris: ”God grunn til å være stolt”

Roger Holthe Olsen i Dyrekassen.no og Per William Frøisland i Netthandelsgruppen.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

To e-handlere blant finalistene.

ANNONSE

Både Dyrekassen.no og Netthandelsgruppen er blant finalistene til den prestisjetunge prisen EY Entrepreneur of The Year. Blant Norges 280.000 aksjeselskaper var det 3900 som tilfredsstilte kriteriene for å bli valgt ut, og nå står ledere fra 12 virksomheter igjen som finalister. Vinneren kåres tirsdag 23.mars.

Årets finalister leverer alt fra kattemat og kvalitetsleker, til medisinsk transportutstyr, digitale strømløsninger og teknologi som omdanner avfall til klimanøytral energi, sier Ina Rosenberg, ansvarlig partner for EY Entrepreneur Of The Year-programmet i Norge, i en pressemelding.

Roger Holthe Olsen, medgründer og daglig leder i Dyrekassen.no, hyller medarbeidere og ansatte etter nominasjonen.

Som et av 12 selskaper er Dyrekassen.no nominert til Entrepreneur of The Year av EY! Dette er en solid "high five" til det fantastiske teamet vi har bygget de siste årene. Nominasjonen er et resultat av en formidabel team-innsats det er god grunn til å være stolt av, skriver Roger Holthe Olsen i et innlegg på sin LinkedIn-profil.

LES OGSÅ: Felleskjøpet kjøper Dyrekassen.no - skal doble omsetningen

I følge Rosenberg fokuserer EY Entrepreneur of The Year på mer enn entreprenørens og virksomhetens evne til økonomisk vekst, ved å vektlegge entreprenørens rolle, verdier, ledelse og samfunns- og miljømessig engasjement. Vinneren av de 12 finalistene skal representere Norge mot 60 andre nasjonale vinnere på en verdenskåring sommeren 2021.

Vi er stolte av å sette innovasjon og nyskaping på agendaen og på denne måten hedre vekstskaperne slik de fortjener. Det har aldri vært viktigere å støtte opp om og hedre de som evner å tenke nytt, ser muligheter, skaper varige verdier og arbeidsplasser – samt inspirerer kommende generasjon verdiskapere. På denne måten stimulerer vi til vekst og virkeliggjør vår visjon: “Building a better working world”, sier Rosenberg.

EY Entrepreneur of The Year er inne i sitt 19. år i Norge. Siste års vinnere er Jan Christian Vestre i Vestre AS (2019), Per Grieg jr. i Grieg Seafood ASA (2018) og Hans Petter Mellerud i Zalaris ASA (2017).

Del artikkel: