Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kraftig coronavekst for Nytelse.no - sikter mot 60 millioner i år

Maria K. Ebbestad, presse- og markedsansvarlig i Nytelse.no.
Foto: Nytelse.no
therese.karlsrud.haugen

Salget eksploderte med 150 prosent.

ANNONSE

Sommeren er høysesong for salg av sexleketøy og dette året har veksten vært enda større. Mer hjemmetid for det norske folk resulterte nemlig i 150 prosent vekst for en av Norges største nettbutikker innen sexleketøy og erotiske produkter.

Etter dette salgshoppet i april fulgte mai etter med 100 prosent vekst og juni med 70 prosent vekst mot fjoråret. Nå satser Nytelse.no på at ferie i eget land vil føre til ytterligere nettbestillinger fremover.

Sommeren er alltid høysesong for oss, men med coronaviruset i tillegg opplevde vi en salgsboom av sexleketøy allerede i mars. Siden da har veksten bare fortsatt. Midt i krisen er det fint å se at flere bruker tiden til å være mer sammen, sier Maria K. Ebbestad, presse- og markedsansvarlig i Nytelse.no, til Ehandel.com.

Fordeler med nettbutikk

Nytelse.no ble startet av Geir Larsen i 2003 og har blitt kåret til Gasellebedrift to ganger. Selskapet har ingen fysiske butikker.

Det at vi er en ren nettbutikk er nok en av grunnene til at vi har gjort det så bra. Etter at corona brøt ut oppdaget mange hvor enkelt og trygt det kan være å handle på nett. Uten fysiske butikker sparer vi også et ledd med moms, noe som gjør at vi kan selge produkter litt billigere enn konkurrentene, sier Ebbestad.

I 2019 omsatte Nytelse.no for nesten 40 millioner kroner og i år regner de med å nå minst 55 millioner kroner.

Vi bør ende på 55 millioner kroner i 2020, men håper på og sikter mot 60 millioner. Vi prøver hele tiden å bli bedre både på levering, innhold og produkter etter kundenes preferanser. Det viktigste for oss er å ha kunden i fokus.

Populært med morgenlevering

Nytelse.no satser på rask levering og tilbyr hjemlevering neste dag dersom kunden bestiller før klokken 15. Denne tjenesten er det logistikkselskapet Helthjem som står for.

Helthjem løser hjemlevering for en rekke nettbutikker med levering før frokost. Den siste tiden skal det derfor ha vært ekstra populært å gi bort erotiske artikler som morgengave til noen andre.

Vi kjørte en kampanje på Østlandet for morgenlevering av sexleketøy med Helthjem, som ble veldig populært. Når corona brøt ut var det mange som ikke kunne være sammen på den måten de kanskje hadde ønsket seg og da var morgengave fra Nytelse.no en gylden mulighet. Appstyrte leketøy for par og vibrerende truser er noen av produktene som har hatt sterkest vekst, hvor sistnevnte har hatt en økning på hele 84 prosent mot fjoråret!

60 000 nye lyttere

På hovedkontoret i Holmestrand jobber nå 10 faste ansatte med alt fra lager til kundeservice, markedsføring og podcast.

Folk er fortsatt veldig private. Det er derfor lettere for mange å få den informasjonen de lurer på rett inn inn i øreproppene eller gjennom erotiske noveller man leser for seg selv. Dette er noe vi satser mye på i vår content-strategi i både sosiale medier og på vår egen blogg.

Det er Ebbestad som leder den nylig lanserte podcasten Klimaks med aktuelle temaer hver uke. På bare en måneds tid har denne fått 60 000 lyttere.

Den nye podcasten har gått veldig bra, noe vi også håper vil bidra til økt salg fremover. Samtidig jobber vi med å utvikle alternativene for levering slik at det skal bli enda smidigere for kunden. Nå som mange nordmenn skal tilbringe ferien hjemme satser vi på at flere vil unne seg det lille ekstra enten alene eller sammen med partneren denne sommeren, avslutter Ebbestad.

Del artikkel: