Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kraftig økning for Finn.no - dette søkte vi mest på i fjor

therese.karlsrud.haugen

Fikk 23 prosent flere besøk.

ANNONSE

Annerledesåret 2020 har ført til en ny hverdag for mange og det har gitt utslag også på markedsplassene hos FINN. Norgesferie, hytter og oppussing er noe av det som preger fjorårets FINN-søk.

"Torget" på Finn.no har hatt en enorm økning i 2020, noe som ser ut til å skyldes at nordmenn er mer hjemme. Møbler og ting til hjemmet har blitt solgt og kjøpt i en forrykende fart og det er hele 23 prosent flere besøk på FINN torget i år målt mot i fjor. Antall annonser har hatt samme økning.

LES OGSÅ: Dette har nordmenn søkt mest på i 2020

Årets toppliste er preget av at folk er mer hjemme og ønsker å oppgradere eller selge unna ting man ikke trenger. Blant annet har interessen for skrivebord økt kraftig i år da mange har havnet på hjemmekontor, sier kommunikasjonsrådgiver i FINN, Linda Glomlien, i en pressemelding.

Bobil, telt og kajakk

Det ble også begrenset med utenlandsreiser i 2020 og ordet Norgesferie ble et av de mest brukte i sommer - det synes på FINN reise. Søkeordet "hytte" er samtidig inne på topp ti-listen hos FINN eiendom dette året.

FINN motor opplevde en sterk pågang på både kjøp og leie av båter, bobiler og campingvogner i fjor som en konsekvens av at svært mange endte opp med nettopp Norgesferie. I tillegg til uvanlig mange bobiler på veiene i landet vårt, var dette også året der både telt og kajakk ble mer populært enn før, viser FINN-tallene fra i sommer.

Økningen i søk på ordet bobil og campingvogn var ulikt noe vi har sett tidligere. Sommeren 2021 vil vise om denne måten å feriere på falt i smak, sier Glomlien.

Topp 10 søkeord på Torget:

Sofa

Sykkel

Hagemøbler

Spisebord

Rolex

Kommode

TV

Skrivebord

Seng

Kjøkken

Topp 10 søkeord over hele FINN: 

(Pilene indikerer opp eller nedgang fra i fjor)

Sofa→

Sykkel→

Hagemøbler→

Spisebord ↑

Rolex↓

Kommode↑

TV ↑

Skrivebord ↑

Småbruk↓

Seng  ↑

Hele oversikten finner du her.

Del artikkel: