Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kraftig vekst for Posten: ”Spente på utviklingen fremover”

Kenneth Pettersen, pressesjef i Posten.
Foto: Posten Norge
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Rigges for å møte den økte etterspørselen.

ANNONSE

Gjennom hele året har Posten levert sterke resultater – hvor mye av veksten er takket være netthandelen. Hva gjelder den siste uken kan Posten melde om kraftig vekst i hjemlevering, samt at pakkevolumene ligger på nivå med rekordene fra i fjor.

Vi ser en stor økning i behovet for hjemlevering og har rigget oss for å svare på den økte etterspørselen, forteller Kenneth Pettersen, pressesjef i Posten Norge, til Ehandel.

Pettersen forteller videre at det er satt inn 30 nye varebiler for hjemlevering. Posten har dermed totalt 210 kjøretøy som jobber med å levere pakker hjem på dørene til Oslo-beboere, både på dag- og kveldstid.

Vi er spente på utviklingen fremover. Vi har med oss noen x-faktorer som påvirker volumene, som forsinkelser i de internasjonale forsyningskjedene, nye koronarestriksjoner og de fysiske butikkene som er åpne igjen, sier Pettersen.

I sin kvartalsrapport for tredje kvartal 2021, skriver Posten blant annet at utfordringer knyttet til de globale forsyningskjedene, med forsinkelser og opphopninger i nettverkene som inkluderer havner, containerskip og lastebiler, vil forventes å forsterkes nå inn mot jul.

Dette kan påvirke Posten direkte i form av mangel på varer, forsinkelser i vareleveranser til bedrifter, samt underkapasitet i det europeiske sjåførmarkedet.

Del artikkel: