Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Krisekjeden legges ned – det svenske selskapet har blitt likvidert

Svenske The Body Shop går i graven.
Jimmy Andersson

Skjønnhetskjeden The Body Shop har hatt en tøff vår bak seg. I februar ble det britiske morselskapet til kjeden, The Body Shop International Limited, satt under rekonstruksjon, og kort tid etter søkte The Body Shop om konkurs blant annet i Danmark og USA.

LES OGSÅ: Krisekjeden i konkurs - tusenvis av ansatte blir berørt

ANNONSE

Også i Sverige har kjeden slitt med økonomiske bekymringer over lengre tid, og nå er det klart at det svenske selskapet har fått godkjent likvidasjon. Det fremgår av innkomne dokumenter til Bolagsverket, rapporterer svenske Market.

Ifølge protokollen fra selskapets generalforsamling, som avisen har fått tilgang til, ble det under en ekstraordinær generalforsamling den 10. april tatt beslutning om å søke likvidasjon for The Body Shop Svenska AB.

Deltakende aksjeeiere var The Body Shop International Limited ved rekonstruktøren Geoffrey Paul Rowley.

Etter grundig og nøye vurdering foreslo og vedtok aksjeeierne at selskapet skal gå inn i frivillig likvidasjon, står det blant annet i protokollen.

En frivillig likvidasjon skjer vanligvis når eierne ikke lenger ønsker å drive virksomheten. Ifølge Bolagsverket er likvidasjonen vedtatt og trådte i kraft den 19. april.

LES OGSÅ: The Body Shop-sjefen om de siste årene: "Ikke vært flinke nok til å møte konkurransen"

Del artikkel: