Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kroken på døra for norske Fygi Technologies: Har meldt oppbud

I mai stod den norske startupen på scenen for å motta teknologiprisen av Mastercard.
Foto: Mastercard Lighthouse
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Regner med en budrunde på programvaren.

ANNONSE

Styret i den norske startupen Fygi Technologies har meldt oppbud. Dette skriver Shifter.

Gründerselskapet har utviklet en scan-pay-go-løsning som skulle erstatte kassaapparetet i butikker ved å gjøre kundenes mobiltelefoner til et betalingssystem, uten å måtte bruke en app.

I mai i år stod Fygi Technologies på scenen og mottok den prestisjetunge teknologiprisen i Mastercard Lighthouse partnerskapsprogram.

Vi har etablert et veldig sterkt vekstgrunnlag, spesielt gjennom våre partnerskap med globale og nasjonale betalingsleverandører, frivillige organisasjoner og teknologileverandører til detaljhandel.

Mastercards nettverk og dype innsikt har vært en gamechanger for oss, og dette gir oss energi til å ekspandere til Europa og utover raskere, sa Amund Skaaden, administrerende direktør i Fygi Technologies, i forbindelse med Mastercard-kåringen tidligere i år.

LES OGSÅ: Fygi Technologies henter AI-ekspert fra Coop Sverige

Nå er det altså slutt. Bostyrer og advokat Johan Rysst-Heilmann i Varder forteller til Shifter at han jobber med å få oversikt over verdiene i boet.

Utover møbler og kontorrekvisita er det først og fremst programvaren som en potensiell verdi, sier Rysst-Heilmann til Shifter.

Det regnes med en budrunde på programvaren. Selskapet skal ha hatt 5,1 millioner kroner i gjeld. Så langt skal ingen kreditorer ha meldt seg til bostyrer.

Del artikkel: