Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kuldesjokk gir salgshopp: ”Har hatt en vekst på 330 prosent”

therese.karlsrud.haugen

"Nordmenn liker ikke å fryse"

ANNONSE

Sprengkulde sender salget av varmeovner til himmels. En av kjedene som har merket den store etterspørselen etter varmeprodukter er Power.

Vi har hatt en enorm vekst på varmeprodukter gjennom vinteren. De to siste ukene har det toppet seg, og vi hatt en vekst på hele 330 prosent på landsbasis, sier salgssjef for småelektrisk i Power, Snorre Berg-Domaas.

Han forteller at det er det som defineres som "flyttbar varme", som oljeovner og vifteovner, som går mest i kuldeperiodene, og Powers butikker over hele landet har tatt inn unormalt mange produkter for å dekke etterspørselen til kundene.

Vi ser også at mange er mer opptatt av å oppgradere eksisterende varmekilder til noe som varmer bedre og er mer økonomisk, som å gå over til smarte panelovner som kan styres mye mer presist, og som gir mer effekt bare når du trenger det. I tillegg har vi solgt mange luftfluktere, som er lurt å ha i så tørr luft vi opplever inne nå.

Salget av produkter som skaper litt ekstra kos og varme, som varmetepper, fotvarmere og LED stearinlys øker også i takt med kulda.

Det er i alle fall ingen tvil om at nordmenn ikke liker å fryse, sier Berg-Domaas.

Del artikkel: