Kundene har stått i kø siden juni – nå flyr julekalenderne ut av hyllene

Økning på 400 prosent.

Nettbutikken Nytelse.no har vært tidlig ute med å røpe store forventninger til årets julehandel. Og de hadde rett i å holde forventningene høye.

Allerede i september eksploderer salget av julekalendre og nettbutikken viser til en økning på 400 prosent den siste uken, sammenlignet med fjoråret.

Annonse

Vi startet salget på søndag og det ser ut til at nordmenn er klare for en sensuell høst og førjulstid, for kalenderene flyr ut av lageret. Årets kalender er helt ny og innholdet vil garantert falle i smak, sier Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, i en pressemelding.

Dette er det åttende året på rad hvor nettbutikken selger sin skreddersydde julekalender.

I fjor ble kalenderen utsolgt lenge før jul, og vi ser at etterspørselen startet tidligere i år, og folk ønsket å stille seg i kø allerede i juni, sier Ebbestad, før hun uttaler videre:

Høsten er en viktig periode for oss, og i november øker vi bemanningen noe, da det både er julekalender og store salgsdager som Singels Day 11/11 og Black Friday og Crazy sexy weekend i slutten av november. Da ser det ut som nissens juleverksted her hos Nytelse.no, og det elsker vi.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!