Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lanserer kjede innen byggebransjen - etablerer syv butikker i Norge

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Vil utfordre spesialiserte verktøy-kjeder.

ANNONSE

Byggleverandøren Optimera lanserer den nye kjeden Montasjeutstyr, og etablerer syv butikker i Norge. Her skal de satse for fullt med spesialiserte produkt- og tjenestetilbud innen verktøy, festemidler, arbeidsklær - samt smarte løsninger for byggeplasser.

Byggevare-kundene våre har lenge tatt godt i mot oss med dette produktsortimentet både i våre byggevarehus og ute på byggeplassen. i Montasjeutstyr utvider vi tjeneste- og produktspekteret overfor disse. Samtidig retter vi blikket mot kundegrupper innen industri, montasje, bygningsdrift og anlegg, sier Thomas Schøyen, salgsdirektør i Optimera, i en pressemelding.

Optimera er en del av Dahl Optimera Norge, som igjen er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. I Norge er selskapet det største innen salg og distribusjon av blant annet byggevarer og trelast.

Optimera innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark, RenCon og Montér. Den nye spesialistkjeden skal etableres i allerede eksisterende byggevare-butikker rundt om i landet.

Montasjeutstyr får fra lanseringen et bredt sortiment, kompetanse og tjenestetilbud utover hva vi hadde i Optimera tidligere. På tjenestesiden inngår utlånsverktøy og lovpålagte sertifiseringskurs, sier Schøyen.

Montér Tønsberg og Optimera Proffsenter Stangeland, Trondheim, Arendal og Grorud får alle Montasjeutstyr som et tydelig butikk-i-butikk-konsept fra lanseringsdagen. Bergen Festemateriell fortsetter som del av kjeden, men med sitt eget merkenavnet som står sterkt lokalt. Datterselskapet Montasjemateriell i Larvik fortsetter som selvstendig butikk under det nye navnet.

Del artikkel: