Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lanserer lynrask levering på julaften: ”Spesielt gledelig i år”

Stefan Svensson, logistikksjef for NetOnNet.
therese.karlsrud.haugen

Skal levere julegavene akkurat i tide til julekvelden.

ANNONSE

Samtidig som mange nettbutikker har lang leveringstid før jul, åpner elektronikkjeden NetOnNet opp for å bestille varen levert hjem samme dag som det bestilles - på selveste julaften.

Selv om mange i år har vært ute i god tid for å bestille julegavene sine, vet vi at muligheten for å kunne legge inn bestilling på selveste julaften blir verdsatt av kundene våre, og vi er veldig glade for å kunne tilby denne tjenesten sammen med våre logistikkpartnere. Dette er spesielt gledelig i et år som dette, hvor mange ikke ønsker å handle fysisk, sier Stefan Svensson, logistikksjef for NetOnNet, i en pressemelding.

Siste mulige bestillingstid varierer avhengig av hvor varen skal leveres, og det er hovedsakelig Oslo som kan bestille og få levert julegaver til og med julaften.

I kassen kan du enkelt se hvilke bestillingstider som gjelder for dine spesifikke produkter og postnummeret der du er.

NetOnNets Lagershopper holder også åpent frem til julaften klokken 13.00, men 1. og 2. juledag holder de stengt.

Våre ansatte har gjort en fantastisk jobb hver dag gjennom hele dette året, som har vært annerledes på så mange måter. Selv om julehelgen vil være annerledes i år, handler julen om fellesskap, og vi unner alle våre ansatte muligheten til å tilbringe juledagene med de nærmeste. Etter julehelgen er vi klare til å ønske våre kunder velkommen igjen, sier Peter Andersson, retailsjef i NetOnNet.

Også hos de konkurrerende elektronikkforhandlerne Elkjøp og Komplett kan man bestille ekspresslevering, men her går fristen ut den 23. desember, i følge deres nettsider.

Del artikkel: