Lanserer markedets raskeste budbestilling: ”Stort potensial”

Vil gjøre det enklere og raskere.

I morgen lanserer Bring en ny tjeneste innen budbestilling i samarbeid med den norske start-upen Two. Tjenesten skal sørge for markedets raskeste budbestilling.

Vi investerer i Two, både fordi det er et spennende selskap med et dyktig team og fordi vi ser et stort potensial i hvordan teknologien og funksjonene kan tilføre ny kundeverdi i våre tjenester. Vi starter med å integrere deres funksjonalitet i vår budbestilling. Når noe skal leveres med bud er det ofte akutt, det skal skje raskt og smidig - og det må også bestillingsprosessen være, sier Anett Sørli Berger, Investment manager på Bring Ventures, i en pressemelding.

Annonse

Bring investerte i Two tidligere i år, da selskapet gikk under navnet Tillit. Two jobber for å gjøre B2B-handel på nett trygt og enkelt.

LES OGSÅ: Her åpner Bring nytt robotlager: "Revolusjonerende"

Den nye bestillingsløsningen skal gjøre det enklere å bestille bud på nett. Tidkrevende prosesser som opprettelse av egne kontoer, registrering av utlegg og lignende skal ikke være nødvendig med den nye betalingsløsningen som implementeres i bestillingsløsningen for bud.

Selv om vi er i 2021 krever fortsatt de fleste som selger produkter og tjenester til andre bedrifter at du kontakter dem via telefon eller mail for å kunne kjøpe hos dem. Prosessen er manuell og det kan ta flere dager før man blir godkjent til å handle på faktura. Dette vil vi endre på. Vi skal gjøre det betydelig enklere og raskere, samtidig som det ikke går på bekostning av sikkerheten, sier Andreas Mjelde, daglig leder hos Two.

I følge Two skal kundene ved bestilling fylle inn nødvendig informasjon. Selskapsinformasjonen sendes deretter til Two som skal gjøre en kredittkontroll i løpet av sekunder. Leveransen utføres av Bring, og etter utført oppdrag mottar bedriften en faktura av Two.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!