Lanserer nettbutikk for e-handlere: “Mange fordeler med digitale produkter”

Synes flere skal inkludere digitale produkter som en del av e-handelen.

I dag lanseres den svenske nettbutikken Digital Entreprenher Shop – nettbutikken for e-handlere. Bak konseptet står Jennie Jonsson, en erfaren e-handelsgründer som ønsker å hjelpe de som vil starte egen e-handel eller utvikle den de allerede har videre.

Selv har hun etablert tre nettbutikker i tillegg til å besitte erfaring fra tidligere stillinger som administrerende direktør, markedssjef og regionssjef. I tillegg til den nylanserte nettbutikken skal hun tilby også forelesninger, innkjøpstips og og innleggsidéer.

Annonse

Det finnes mange fordeler med digitale produkter, blant annet sendes de lynraskt til kundens data og behøver verken leveringstid eller fraktkostnad. Når man tenker på e-handel tradisjonelt tenker man på fysiske produkter, men jeg synes virkelig flere skal se digitale produkter som en del av e-handelen, sier Jennie Jonsson.

Tidligere har hun dessuten drevet onlinekurset Start din e-handel, i tillegg til podkasten Digital Entreprenher Podden i samarbeid med Abicart og Payson. Her har hun intervjuet kvinner som satser på nettbutikk.

Med satsingen på nye Digital Entreprenher Shop vil jeg kunne hjelpe først og fremst flere kvinner med å starte og utvikle nettbutikk og dra nytte av de digitale forretningsmulighetene som finnes.

Det blir fort mye fokus på teknikk når det prates om e-handel hvilket jeg merker skremmer en del. Men for meg er det ikke teknikken som er det vanskeligste med e-handel, det er å skape et bra grunnlag å skalere fra med produkt, tilbud, rette kunder markedsføring. Dette synes jeg er viktig å fokusere på, avslutter Jonsson.

 

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!