Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lanserte eget loungewear – håvet inn 2 millioner på et kvarter

Therese Lien, influenseren som står bak merkevaren ved navn By Lien.
Foto: By Lien
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Mye spenning var knyttet til lanseringen.

ANNONSE

I september lanserte influenseren Therese Lien sin egne merkevare By Lien som da bestod av interiørartikler. Nå, en drøy måned senere, følger hun opp med nok en vellykket lansering – denne gangen av loungewear.

Ved forrige lansering kunne Lien fortelle til Ehandel at hun brenner for budskapet bak sine egne produkter, som bærer navnet Remember To Breathe.

Jeg brenner veldig for budskapet og jeg tror at dette er noe vi kommer til å se mer av fremover. Det lages merker og produkter over en lav sko, men folk er opptatt av at det skal være en mening med produktene de kjøper. De skal bety noe og der vet jeg at vi har truffet, fortalte Lien til Ehandel tidligere i høst.

LES OGSÅ: Solgte ut på lanseringskvelden – tjente 1,5 million på én time

I går kveld var det loungewear-slipp, og på kun 15 minutter var det tikket inn hele 2 millioner kroner. Tre timer etter lansering var omsetningen nådd 3 millioner kroner.

Selv uttaler hun at noe av hemmeligheten bak suksessen skal være at hun tar sine følgere med på hele reisen slik at de får større kjennskap og lojalitet til merkevaren og ikke minst historien bak de ulike produktene.

Del artikkel: