Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lettbutikk-gründeren får inn Brandsdal på eiersiden i nytt konsept

Einar Øgrey Brandsdal og Kim Kåsene.
Foto: LinkedIn
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Skal gå internasjonalt allerede neste år.

ANNONSE

Høsten 2021 startet Kim Kåsene, mannen bak logistikkselskapet Lettbutikk, sitt nye konsept WeAssist. Nå får han med seg Blivakker-gründeren Einar Øgrey Brandsdal på laget, i selskapet som skal bistå nystartede og mellomstore bedrifter med tjenester innen blant annet sosiale medier, grafisk design og nettsidebygging.

En av de største utfordringene jeg opplevde gang på gang som daglig leder var alle de administrative oppgavene som hele tiden dukket opp. De fleste måtte jeg løse, fordi jeg hadde ingen som kunne avlaste meg. Dette tok både tid og fokus bort fra langt viktigere oppgaver, sier Kim Kåsene på WeAssist sine nettsider.

Nå går altså nettgründeren Einar Øgrey Brandsdal inn på eiersiden. Sammen med Kåsene har han stor tro på konseptet, som han selv skulle ønske han hadde tilgang på i ulike faser av sine tidligere prosjekter.

Jeg investerer først og fremst i menneskene bak selskapet. Kim har fått det til før og det er et kvalitetsstempel som er viktig for meg når jeg ser etter mulige investeringer. At konseptet i tillegg løser en utfordring som jeg selv har kjent på, og som jeg vet er en stor utfordring for mange, gjør dette til en meget spennende satsing som jeg har stor tro på, sier Brandsdal.

Gjennom WeAssist skal digitale assistenter forenkle hverdagen til nøkkelpersoner i små organisasjoner.

Videre skriver selskapet at hovedfokuset fremover vil være høy kvalitet i leveransen av tjenestene i Norge, men at det ikke er tvil om at de senere skal gå internasjonalt. Allerede i 2023 er det aktuelt med lansering i Sverige og Danmark.

Del artikkel: