Leverer igjen sine beste resultater noensinne: ”Helt fantastisk”

Satser stort på det "fygitale".

JYSK Norge melder igjen om sine beste resultater noensinne – med en omsetning på 2,9 milliarder kroner for regnskapsåret 2020/2021, samt et driftsresultat på 584 millioner kroner.

Dette etter at selskapet også forrige regnskapsår slo alle tidligere rekorder, til tross for et delvis nedstengt samfunn og perioder med stengte butikker.

Annonse

Resultatene er helt fantastiske, og de kommer som et resultat av at vi ser at stadig flere kunder velger å handle hos JYSK. Vi har hatt en sterk vekst innenfor flere kategorier, hvor møbler, interiør og hage har vokst mest, sier Martina Pohjanen, Country Manager i JYSK Norge, i en pressemelding.

Omsetningen er en økning på 18,2 prosent fra forrige regnskapsår, og driftsresultatet økte med hele 64,7 prosent. Ifølge Norgessjefen har medarbeiderne vært helt avgjørende for årets suksess.

Investerer 250 millioner i norske butikker

I det kommende året planlegger kjeden å åpne tre nye butikker i Norge, samt å oppgradere 22 av de allerede eksisterende butikkene. Dette er en del av selskapets store investering på 250 millioner kroner, hvor alle de norske butikkene skal oppgraderes til et 3.0 butikk-konsept innen utgangen av 2024.

Vi investerer mye for å oppgradere alle butikkene til vårt nyeste butikk-konsept. Det gjør vi fordi vi tror på det fygitale; samspillet mellom det fysiske og det digitale. Vi vil at kundene skal møte et sømløst JYSK, som er inspirerende og yter god service uavhengig av hvilken kanal møtet foregår på. Vi er overbevist om at kundene fortsatt vil kunne bli inspirert i sin lokale butikk, og samtidig få personlig service av en medarbeider. Derfor har den fysiske butikken en sterk forankring i JYSK fremover, sier Pohjanen.

Totalt operer JYSK i mer enn 3.000 butikker i 50 land og hadde en omsetning på 4,4 milliarder euro, med et driftsresultat på 610 millioner euro. I Norge har kjeden 102 butikker og over 1000 ansatte.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!