Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Leverte 3 millioner pakker i kvartalet - nå lanseres nytt konsept

Cathrine Laksfoss, administrerende direktør i Schibsted eCommerce & Distribution.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Omsatte for 420 millioner kroner. 

ANNONSE

Helthjem og Morgenlevering melder om nye rekordtall i tredje kvartal. Spesielt er det sterk vekst innen sirkulærhandelen.

Schibsteds eCommerce & Distribution-divisjon, majoritetseier i flere vekstraketter som blant annet Helthjem og Morgenlevering, viser til nok en sterk periode med 424 millioner i samlet omsetning i tredje kvartal.

Omsetningen har økt med 13 prosent målt opp mot samme periode i “coronaåret” 2020, og 34 prosent fra “normalåret” 2019. 

Dette har vært nok en god periode for oss, og jeg er stolt over resultatene vi leverer  kvartal etter kvartal takket være dyktige ansatte, engasjerte kunder og et godt fokus over lengre tid på enkel hjemlevering, sier Cathrine Laksfoss, administrerende direktør i Schibsted eCommerce & Distribution, i en pressemelding.

Resultatet skal imidlertid ha blitt negativt, noe som kommer av investeringene i selskapets ny terminal på Vestby.

Dette er forventede tall, og en naturlig konsekvens av en større investering. Etterspørselen etter enkel og bærekraftig netthandel fortsetter å holde seg høy, og nå skal vi fokusere på å levere de beste tjenestene på markedet fremover, sier Laksfoss.

Selskapet leverte like i underkant av tre millioner pakker i tredje kvartal, som tilsvarer en vekst på hele 40 prosent opp mot samme tid i fjor. Spesielt produktet med levering fra hjem til hjem - hvor Helthjem er ledende i Norge - vokser raskt.

Hjem til hjem-produktet vårt er vår største satsning innen sirkulærøkonomi, og det er gledelig å se at sirkulær handel slår an i markedet. Dette er et felt vi brenner for, og et viktig fokus i arbeidet fremover, sier Angen.

LES OGSÅ: Helthjem lanserer utslippsfri levering for motegigant

Morgenlevering med ny satsing

Morgenlevering, som blant annet leverer frokostprodukter og bakst, har levert solide resultater i kvartalet med en økning på hele 41 prosent. Håkon Liland, daglig leder i Morgenlevering, er stolt over de gode resultatene.

Vår visjon har er å gi morgenmagi til våre kunder, og tallene viser at vi leverer et produkt som folk setter stor pris på. Jeg vil også berømme innsatsen til avisbudene som hver natt leverer maten vår sammen med aviser og netthandelspakker enkelt hjem til kunder over hele landet. De gjør en kjempejobb, sier Liland.

Morgenlevering lanserer også et nytt produkt i oktober, hvor de satser på å tilgjengeliggjøre kvalitetsmat fra norske lokalprodusenter og gårder over hele landet.

Prosjektet med navnet Håndverksmat, skal blant annet fremme sjokolade fra Jentene på Tunet, kvalitetskjøtt fra Ualand gård og sjeldne oster fra Torbjørnrød Ysteri. 

Vi har sett en stor økning i etterspørsel etter kvalitetsprodukter fra lokalprodusenter, og med dette skal vi videreutvikle sortimentet og løfte kvaliteten, og ikke minst rette fokus mot bærekraftig matproduksjon og dyrevelferd, forteller Liland.

Del artikkel: