Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Life hiver seg på hurtighandel-trend med Foodora

Marte Glenday Iversen, daglig leder i Life Norge/Elisabeth Myhre, daglig leder Foodora
Foto: Life/Foodora
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Tilbyr minuttlevering med sykkelbud.

ANNONSE

Mange nordmenn ble vant til kjapp hjemlevering under pandemien – en vane som ikke ser ut til å forsvinne. Helsekostkjeden Life henger seg derfor nå på hurtighandel og inngår samarbeid med Foodora. Slik skal nordmenn få helsekost levert på døra på minutter.

Tilbudet vil først lanseres i de fem byene Oslo, Trondheim, Stavanger, Moss og Fredrikstad.

Noen kunder vil handle i fysisk butikk, noen vil ta seg god tid på nett, mens andre ønsker levering umiddelbart. Vi strekker oss langt for å gi kunden akkurat det de vil ha. Derfor er vi veldig fornøyd med å kunne tilby minuttlevering sammen med Foodora, sier Marte Glenday Iversen, daglig leder i Life Norge, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Foodora vil levere fra netthandelen: "Vi skal etablere en ny standard"

Elisabeth Myre, daglig leder i Foodora, er ikke bekymret for at kundene vil forsvinne samtidig som pandemien blir en del av fortiden.

Under pandemien har mange blitt godt vant med raske og enkle løsninger. Før var det handling med makspuls midt i tidsklemma. Nå har vi kjøpesenteret i lomma og varene på døra i løpet av minutter. Gode vaner er vonde å vende, sier Myhre.

Foodora hadde en vekst på nærmere 300 prosent under pandemien. I dag finner vi rundt 4600 syklende bud fordelt på 20 byer i landet. Life på sin side er godt etablert med 93 butikker i Norge, som en del av Life-konsernet. Totalt har kjeden 300 butikker i Norge, Sverige og Finland, og er Nordens ledende livsstil- og helsekostkjede.

LES OGSÅ: Life iverksetter omfattende nettsatsing: "En av våre viktigste investeringer"

Del artikkel: