Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ligger an til tredoblet vekst: ”Elektronikk går godt under Black Week”

Gründer og daglig leder i Mobilverkstedet, Raymond Wassengen.
Mobilverkstedet.no
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Nå er alt bare bonus herfra"

ANNONSE

Sandefjord-baserte Mobilverkstedet.no opplever enorm vekst i år, og allerede tirsdag denne uken var fjorårets Black Week passert med god margin. Gründer og daglig leder i selskapet, Raymond Wassengen, forteller at salg av brukte telefoner har tatt helt av.

Dette er virkelig noe som kunder liker. Nå som pandemien fortsatt er over oss, kan det virke som nordmenn har blitt litt mer bevisste på pengebruk og velger pent brukte telefoner, fremfor å betale det tredobbelte eller mer for en ny. Med vår mobilpantløsning kan kundene også levere sin gamle telefon inn til oss - og samtidig spare miljøet ytterligere, sier Wassengen til Ehandel.

Wassengen forteller at de to første dagene hadde like mange ordre som i hele Black Week 2019. Fortsetter veksten slik, ligger Mobilverkstedet an til en tredobling av fjorårets Black Week. I tillegg er gründerens mål om 12 millioner kroner i 2020 allerede nådd.

LES OGSÅ: Tar opp kampen med de store - kan passere 12 millioner

Det var hårete mål og tallenes tale viste at det burde være mulig å nå 12 MNOK før 2021 meldte sin ankomst. Allerede før årets morsomste netthandelsmåned sparket i gang, var målet nådd. Nå er alt bare bonus herfra, sier Wassengen.

Elektronikk er en av de mest populære kategoriene under Black Week - og selv om Wassengen ikke tør å spå hvor mange telefoner og nettbrett fra Mobilverkstedet som ligger under treet i år, er han sikker på at det blir et respektabelt antall.

Det er ikke til å stikke under en stol at segmentet elektronikk går godt under Black Week. Det er mange som ønsker seg en ny telefon, nettbrett eller Apple Watch under treet også i 2020. Alle våre telefoner selges med funksjonsgaranti og er således tryggere enn et tradisjonelt finn.no salg, der telefoner, nettbrett og Apple Watch “selges som de er”, sier Wassengen.

Tidligere i november kunne vi skrive om Swappie som lanserer i Norge. Det finske selskapet baserer seg på salg av brukte telefoner. Wassengen mener det er plass til konkurrenten i det norske markedet.

Det er gledelig med nye konkurrenter i markedet. Det skaper jo en sunn konkurranserultur. Slik vi kjenner markedet i Norge er det plass og rom til dette. Likevel håper vi jo det norske folk prioriterer og ønsker å handle hos norske aktører og norske arbeidsplasser, avslutter Wassengen.

LES OGSÅ: Allerede Black Week-rekord - nettsalget økte med 97 prosent

Del artikkel: