Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lindex-eieren i rekonstruksjon - øker på nett

Konsernsjef i Lindex, Susanne Ehnbåge.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Påvirkes ikke.

ANNONSE

Lindex sine finske eiere Stockmann har besluttet å sende inn en søknad om rekonstruksjon, etter at coronaviruset har påvirket selskapet negativt. Søknaden skal dog ikke gjelde for konsernets datterselskaper, som vil si Stockmann-varehusene i Baltikum og Lindex.

Det faktum at våre eiere Stockmann i dag har søkt om foretaksrekonstruksjon, påvirker ikke Lindex virksomhet. Lindex er et datterselskap med en uavhengig og stabil virksomhet, sier konsernsjef Susanne Ehnbåge, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Slik påvirker coronaviruset nordmenns handlevaner

Både nettbutikken til Stockman og Lindex har fortsatt å vokse sterkt de siste ukene. Stockman meddeler dog at det ikke har vært nok til å kompensere for den kraftige nedgangen i antall kunder.

Koronaviruset og dets effekter har hatt en betydelig innvirkning på detaljhandelen og oss som selskap. Men vi ser i denne ekstraordinære situasjonen at veksten på nettet er blitt ytterligere forbedret og vår strategiske innsats innen digital utvikling fortsetter, sier konsernsjef Susanne Ehnbåge, i en pressemelding.

For å redusere kostnader og tilpasse menneskelige ressurser under coronautbruddet har Lindex innført midlertidige permitteringer i sine driftsland. 

Del artikkel: